To sú všetko veci čo nemali byť nikdy klasifikované známkou. Telesná, hudobka, výtvarka...
Nech sa páči, tu sú základy, ďalej je to na tom kto chce...
Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Petr Luňák píše:Me teda zase echt s*alo, kdyz spoluzak, co nikdy nevysplhal po lane a i jine discipliny z TV mel za 5, mel na konci skolniho roku z TV za 1. Takze ta tezka averze k tomu, kdy se nemeri lidem stejnym metrem, se se mnou tahne uz od ZS
Tiež to mám tak dáko .. asi by som mal byť ambicióznejší ..Dolgor píše:Ja jsem zase spoluzakum radil. Dost casto vsem peti nejblizsim. Nekolikrat jsem ani nestihl dopsat vlastni pisemku. Nejsem ambiciozni, mne to neva.
mi hovor .. včera som pre to dokonca odmietol ísť na stolnotenisový zápas (keďže by som sa ešte mal šetriť)ForeignerOnEarth píše:Teď jsem asi na 3 týdny kvůli nachlazení vyřazen z cvičení a mám normálně absťák.
podľa mňa sú sklapovačky pre človeka absolútne neprirodzený pohybRadek71 píše:Ja si nejsem uplne jistej je posileni brisnich svalu zpusobi zmizeni pandera. Protoze rocni cviceni na bricho me udelalo takovy ty vertikalni prohlubne po stranach trupu a jdou videt svaly do stredu bricha, mam to zpevnene nad ocekavani (cvicim ale sklapovacky ...
Dolgor píše:Petr Luňák píše:Me teda zase echt s*alo, kdyz spoluzak, co nikdy nevysplhal po lane a i jine discipliny z TV mel za 5, mel na konci skolniho roku z TV za 1. Takze ta tezka averze k tomu, kdy se nemeri lidem stejnym metrem, se se mnou tahne uz od ZS
Ja jsem zase spoluzakum radil. Dost casto vsem peti nejblizsim. Nekolikrat jsem ani nestihl dopsat vlastni pisemku. Nejsem ambiciozni, mne to neva.
smikoto píše:No já si myslím že IIFYM je trošku nepochopené (některými). Myslím si že ta myšlenka je ne jako absolutní, že jako jez co chceš hlavně splň makra. Já myslím, že ta myšlenka je jez "zdravě, kvalitně a když si dáš kousek pizzy která se ti vejde do maker" tak se nic extra neděje. Nemyslím si že je to jako žer pizzu hlavně že si v makrách a je to OK. Ono taky kousek pizzi má jinou kalorickou hodnotu než flákota hovězího.
No a třeba si to Fidko jenom myslíš, třeba sis té zmrzliny dal víc
Keto diety a lowcarby jsou fajn ale osobně neznám nikoho kdo by je dokázal držet dlouhodobě. Myslím v rámci roků až desítek roků.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků