Hodnoceni fotografii v galerii

Diskuze o výstavách a fotoakcích, pozvánky, doporučení, nejlepší weby

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod chel 28. 11. 2017 10:42

jo to jsou pekne prace
Světlo, to je, oč tu běží.
chel
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Grimjaur 28. 11. 2017 11:46

Antoníne, chel ná nárok na svoje hodnocení, až bude Ganec hodnotit fotky, tak sláva, určitě se někam posune. A znova opakuji, body ať si dává každý dle libosti, klidně ať to tluče ode zdi ke zdi. Ale na osobní útoky jsem dost vysazený. Chel nic neporušil, anarki ano, já se na to nedívám osobně (například se vůbec nedívám na to jak anarki fotí, je mi to fuk), pokud by to udělal můj brácha tak dostane varování taky. Tak tu laskavě nevykládej něco o gancování, je to kravina. Opravdu si chcete hrát na uliční organizaci, která bude rozhodovat kdo může jak hodnotit. Nebo na spravedlivé oplatkáře? Já jen, že tuhle dobu jsem zažil.
A ještě jednou, pokud se někdo vybleje pod anarkiho fotku stejným způsobem, jako to udělal on jinde, tak koment toho dotyčného smažu taky, včetně nadávek (ty jsem mazal). Je to jasné, nebo to ještě potřebuje nějaký komentář?
Technika : Furt se to mění
http://fotomobil.blog.mobilmania.cz/
Grimjaur
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hoax 28. 11. 2017 12:30

No upřímně Grimjaure. Já bych se moc osobními útoky neoháněl. Tvoje komentáře směrem ke Gancovi by jinde taky neprošly (tím nehájím Gance). Tady začal chel a ostatní to nezvládli taky, "chyba" je na obou stranách, imho. Nepřijdeš mi v tomhle případě moc objektivní.
Kvalitativní úroveň galerie je dost sporná, ale za sebe tam třeba nemám zapotřebí v takovém případě dávat fotky a hrát tam nějaký uražený divadlo.
hoax
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chel 28. 11. 2017 14:57

Tak si me blokl dalsi co neunesl kritiku ... za tohle
Obrázek

-- 28. 11. 2017 15:07 --

Dalsi ktery nedal kritiku je
Obrázek

-- 28. 11. 2017 15:09 --

a jeste jeden ktery nerozchodil me hodnoceni asi jsem mu dal neco mezi 1-3 ;)
Obrázek
Světlo, to je, oč tu běží.
chel
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ondrasheq 28. 11. 2017 15:12

Tuhle fascinaci "ničím" měl asi na začátku leckdo, včetně mě. Focení hydrantů a poštovních schránek apod. bez nějakýho funkčního prvku.
Zajímalo by mě, kde se to bere. Ale možná je to i odpich dál k něčemu, co už stojí za to. Začít si všímat i jiných věcí, než rodinných příslušníků a zvířat v ZOO.
ondrasheq
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod chel 28. 11. 2017 15:19

Ja si myslim ze to je tim ze dotycny ma fotak poprve v ruce a prvni co treba me napadlo byli motyli kteri vsude poletovali. Mestaci jich tam asi moc nemaji a tak cvakaji mestske veci. Pak zkouknou co nacvakali a je to hruza ale oni to treba ani nevidi a maji z toho radost a nekam to zverejni ... vetsinou jim to lidi ignoruji nebo daji bidne hodnoceni. Po zpetne vazbe si vetsina uvedomi ze by se meli dal ucit a popr zkusit neco jineho ale nekteri zustanou ....
Je to jen jedna z mnohych teorii.
Světlo, to je, oč tu běží.
chel
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod bob222 28. 11. 2017 16:34

Ja to mám nastavené tak, že ak mi niekto poplivá foto a napíše prečo, tak to berem a ak vidím že chlápek umí, tak som rád, lebo viem čo je zle. Ak len poplivá, tak ho mám na háku. No a potom sú fóra, kde napíšeš názor a si za vola, lebo 1146 slepíc dalo tomu mázlemu šteňaťu alebo decku na kockovej deke like a taká masa ľudí sa nemýli. Jo a kandelábrové obdobie a opustené detské ihriská sme mali asi skoro všetci...
bob222
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Grimjaur 28. 11. 2017 17:22

hoax píše:No upřímně Grimjaure. Já bych se moc osobními útoky neoháněl. Tvoje komentáře směrem ke Gancovi by jinde taky neprošly (tím nehájím Gance). Tady začal chel a ostatní to nezvládli taky, "chyba" je na obou stranách, imho. Nepřijdeš mi v tomhle případě moc objektivní.
Kvalitativní úroveň galerie je dost sporná, ale za sebe tam třeba nemám zapotřebí v takovém případě dávat fotky a hrát tam nějaký uražený divadlo.


Nejsem moderátorem fora, ale galerie, a zkus tam najít nějakou fotku Gance, kterou jsem nějak pohanil. Ano tady ve foru ho stírám, protože lže a překrucuje. V galerii nemám žádného oblíbence ani neoblíbence. Pod fotkou je mi šumák kdo je autor. Je tohle těžké pochopit?
Technika : Furt se to mění
http://fotomobil.blog.mobilmania.cz/
Grimjaur
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod rodri 28. 11. 2017 21:15

hoax píše:Třeba tohle je (podle mě samozřejmě) kvalitní černobílá fotografie. Ale hádat se nebubu :)
https://www.cernobila.com/


Souhlas, na takový fotky se vždy rád kouknu.
rodri
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Roman_Skamene 28. 11. 2017 21:34

No ja neviem. Ziadne farby, samoucelne odfarbenie, hra na pseudoumenie, a cele je to, ako keby sa zasekol v dobe pred 50 rokmi, ked nebol dostupny farebny film.
Roman_Skamene
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bob222 29. 11. 2017 08:36

Ja už bych na to hodil bobek.
Ak chceme lepšie fotky v galérii, tak ich tam treba jednoducho dať.
bob222
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Puntík 29. 11. 2017 12:31

Nechápu, to teda jako kresba uhlem nebo perokresba či černobílé rytiny existují proto, že jsou jejich autoři barvoslepí ? Stejně jako barevné, tak jsou tu furt na place nutně i černobílé sr@čky, mimochodem stejně tak jsou posuzovány i chelovy fotky. Bohužel proto, že si autoři podobných výroků neumějí dát sebekriticky pusu na zámek. Logicky se ne všechno se líbí všem a asi není moc takových, kteří hloubavě váhají i nad svoji fotkou. Čím víc digi, tím víc :/ . ;-) Ten film toho dokázal vytřídit mnohem víc. :!: :-D :-D

ondrasheq píše:Tuhle fascinaci "ničím" měl asi na začátku leckdo, včetně mě. Focení hydrantů a poštovních schránek apod. bez nějakýho funkčního prvku. Zajímalo by mě, kde se to bere. ......


Jednen z mých poznatků je - další level využití počítače, kdy kdekdo ví, jaký procesor nebo grafiku, ale netuší, co je to karavadžo. :-)


Zdravím
Puntík
Návštěvník

Odeslat příspěvekod cport 29. 11. 2017 15:46

Osobne me neprestava udivovat mistni neochota akceptovat jiny nazor.
cport
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Alešak 29. 11. 2017 18:13

Cport a Puntík: No ono stačí, když si přečtete "motivační slogan" jednoho
zdejšího diskutujícího chela: "pokud mluvím o focení, tak skoro vždy z pohledu
více pracné fotografie. Žádná reportáž, žádné rodinné cvaky, ale inscenovaná
fotografie". Tak se může prezentovat jen samolibý a ješitný, sebestředný
chvástal, podle kterého jen inscenovaná fotka je tou pravou a ostatní
žánry jsou opovrženíhodné a hlavně bezpracné cvaky...
Alešak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jokr7 29. 11. 2017 20:33

Vážení, vy tady jen krafete, běžte s kůží na trh, jako chel
jokr7
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků