Nákup Tamron 35mm SP f1.8 DI VC USD

Diskuze o objektivech, filtrech a předsádkách

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Develop 22. 3. 2016 11:33

Po zvážení všech pro a proti jsem rozhodnut pro nákup tohohle Tamrona, ale za cenu jinou, než v našich obchodech. Rozdíl 40% od cen např. v HongKongu mi nepřipadá adekvátní. Na nějakém fóru jsem před časem četl, že dobré ceny na Tamron měli někde v Drážďanech... Požádal bych tedy, jestli by někdo nevěděl, kde by se dal sehnat za rozumnější peníz. Díky.
Develop
Návštěvník

Odeslat příspěvekod djicee 23. 3. 2016 10:03

Z ciny bych nikdy nic nebral. Kamarad ma z ciny sirokac za skoro polovicni cenu ale nefunguje mu AF a reklamace do ciny je marna... respektive hodne nakladna a doba cekani muze byt i nekolik mesicu. Pozor i na nektere prodejce!! Nekteri maji na tom i zivnost ze to objednavaji z ciny a pak to tady v evrope prodavaji.. ne ze by to neslo reklamovat ale minimalne je 95 procentni sance ze te s reklamaci zase odkazou do ciny protoze je to jejich dodaatel.

za rozumnej peniz jedine bazar od nekoho kdo to koupil v prodejne a ne z ciny
djicee
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Develop 23. 3. 2016 11:50

Jo, jo, souhlas. Z Číny mám 3 blesky Youngnuo a i když všechny pracují na 100% na jednom se mi ulomil plast na dvířkách od baterií, tak jsem zkusil napsat na tři e-mailové adresy, které mají na stránkách a ani jedna nefunguje.:-(
Dotaz byl myšlen tak, zda-li někdo neví o obchodě v Evropě, kde by se ten Tamron dal sehnat levněji. 40% rozdíl v ceně je fakt neskutečný.
Develop
Návštěvník

Odeslat příspěvekod rouak 23. 3. 2016 12:52

Dvířka k blesku Yongnuo se dají sehnat na eBay za pár korun. Také se mi u nich ulomily plastové pacičky a dvířka nedržela zavřená. Na YouTube je pak návod, jak dvířka vyměnit.
rouak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Develop 23. 3. 2016 15:35

Díky za tip na ty dvířka! Mám ulomenou i jednu pacičku na těle blesku, ale ostatní jsou v pohodě, takže to doufám bude držet. Opravdu mě překvapilo to, že u nich vůbec nefunguje zákaznická podpora. Na to, jak kvalitní výrobky mají a kolika certifikáty se na stránkách chlubí...
Develop
Návštěvník


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků