Proč Pentax není oblíbenější?

Diskuze o poloprofesionálních a profesionálních digitálních fotoaparátech

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Puntík 15. 1. 2015 17:16

Luňák nikdy nebude splachovací. To je tak namyšlenej jedinec, jakých je málo. Typickej Američan ve Východní Evropě.

Zdravím
Puntík
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bob222 15. 1. 2015 17:19

Souhlas Radku.
bob222
Pokročilý

Odeslat příspěvekod reign 15. 1. 2015 17:23

Ale no tak, Puntíku, vážne neuznáš, že ve faktech má Petr pravdu? Vážně nevidíš, že tvůj metr nedrží míru ani omylem? Jestli chceš poučovat tak ale napiš, že focení ti jde průměrně, ale jinak jsi znalec a odborný kritik. Pak ale nesmíš vkládat fotky, jinak to nemůže dopadnout než hádkou.
reign
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Puntík 15. 1. 2015 17:27

reign, v čem má Petr pravdu ? On tam byl, když jsem to fotil ? A čuně, které tady mává přes zákaz mýma fotkama, to je co ? Jinak si protři oči a přečti si poslední odstavec, co sem mu napsal.

Hele, už jsem psal kolikrát, že na TK na webu kašlu. Jinak je to celkem mým zvykem, posuzovat fotky podle nějaké kvality není moc moudré, ne každý má špičkovou výbavu. A právě k vůli podobným, jako je on a Biggles... je mi líto.
Puntík
Návštěvník

Odeslat příspěvekod reign 15. 1. 2015 17:39

Jde o to, že u své fotky vytáhneš příběh a já nevím co o výjimečnosti a jemu píšeš něco o formálních chybách. Nejsme tady slepci, ten rozdíl v úrovni je prostě vidět bez ohledu na techniku. On je startovací a ty jsi rejpal. Dobrá kombinace.
reign
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 15. 1. 2015 17:42

Vidim, ze Puntikovi se jeho vlastni obraz v zrcadle vubec, ale vubec nelibi a jeho vlastni medicinka je mu echt proti chuti.
Co se me uprimnosti tyce, kterou Puntik nazyva aroganci, tak budiz na vedomi dano, ze vuci pokrytcum se nikdy nebudu vyjadrovat s pokorou a respektem, proc bych taky mel, copak mam na cele jitrnici?

PS: ten tvuj turistickej cvak vypada priserne i v tomhle malem rozsliseni, nevazeny Puntiku, o jeho kvalitach na A3 bez presvedcovat ty, kteri tu jitrnici na cele skutecne maji.
PS2: ackoliv mi tu infantilne s permanenci podsouvas neco jineho, ja jsem slusny clovek k lidem, kteri se chovaji slusne. Takze pokud potrebuju neceho dosahnout, slusne o to pozadam. A ve vetsine pripadu toho take dosahnu, viz tva oblibena fotka tydne, ze? :))

http://digiarena.e15.cz/fotografie-tydn ... reet-photo

http://digiarena.e15.cz/jak-vznikla-fot ... reet-photo

Snažil jsem se tedy najít pobíháním po Václavském náměstí vhodný motiv, který by zadaní tématu splňoval, ovšem řekněme méně "okatě". Do oka mi shodou náhod padl do půli těla svlečený muž s atletickou postavou mladíka pubertálního věku, který s kamarádem seděl na jedné z laviček. Požádal jsem jej tedy, zdali bych si ho mohl vyfotografovat. Nejprve váhal a tvářil se nejistě, tak jsem mu řekl, že pokud se mu fotka nebude líbit, tak ji před ním smažu. Tak tedy že jo, ale že mě to bude stát pět korun. Přikývl jsem s tím, že dostane korun rovných deset a na to jsme si dali, jako správný chlapi, ruku :)
Petr Luňák
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Puntík 15. 1. 2015 17:57

reign, jde o to, že když chce někdo rozdávat kritiku, tak jí také musí umět přijímat. A to je u něj, s jeho příslovečnou netolerancí k názorům druhých, značně nevyvážené. Asi vidíme všichni. Takový umělec to zase není, aby podobné chování mohlo zůstávat bez povšimnutí.
Ano, jsem rejpal, každý dobrý autor by měl o své práci přemýšlet, v lepším případě pochybovat. A ne si myslet, že když začal pčed patnácti lety fotit, tak je z něj hned vynálezce pyramid. V tom právě je směšný.

Jinak jsem nikdy o žádné výjimečnosti svých fotek nenapsal ani řádku. Naopak stále píšu, že si hraju.

A už dost Lunáka, platí co jsem napsal. Kdyby byl skutečně něčím významný, pohyboval by se ve zcela jiném prostředí a nevyblbával se na nějakém fóru. :-)
Naposledy upravil Puntík dne 15. 1. 2015 17:59, celkově upraveno 1
Puntík
Návštěvník

Odeslat příspěvekod BigglesO27 15. 1. 2015 17:58

tvl, ty něco vyprávěj o schopnosti přijímat kritiku :-D Mimochodem, to "umění" z mostu ti padá úmyslně? To je jen jedna drobnost, když si chtěl ty formální chyby :D A votírej se o někoho, až něco budeš umět, do tý doby šoupej nohama a žmoulej svůj diplom :D
BigglesO27
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 15. 1. 2015 18:03

A jeje, nejdriv mi tu zacne podsouvat naproste lzi, ze abych mohl nekde fotit, tak zacnu kopat lidi do hlavy:

Puntík píše:...rozrazil by ten hlouček diváků, případně bys je zkopal do hlavy (jak jsi mi tady už jednou fotkou demonstroval)...


...ted se zase dozvidam, ze fotim 15 let. To je ale den :D
Petr Luňák
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Puntík 15. 1. 2015 18:08

..."...Analogovou technologií jem téměř nepoznamenán, pokud nepočítám zážitek z Chorvatska.... fotografovat jsem začal až v roce 2003 tehdy skvělým dvoumegovým.."...

Tedy se omlouvám, cca 11-12 let.
Puntík
Návštěvník

Odeslat příspěvekod BigglesO27 15. 1. 2015 18:12

A to na to koukám nevyspalej po noční...

Obrázek
Obrázek

No, neomlouvej se Puntíku, ono není potřeba ani těch 11-12 let, aby tě člověk strčil do kapsy jak posmrkanej kapesník :D
BigglesO27
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod IvanGS 15. 1. 2015 18:35

Vy jste teda pacienti... ;-) . Zatím jsem ve svých 54 let nenarazil na partičku, která by se vám ve vytrvalosti poměřování vašeho ... (ega) vyrovnala :-D .
Proč teda vlastně není Pentax oblíbenější?
IvanGS
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 15. 1. 2015 18:39

Tak treba kdyby si takovej Martin Kozak na sveho Canona poridil popruh od Pentaxu, tak by prodej lehce stoupl :D
Petr Luňák
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod BigglesO27 15. 1. 2015 18:42

Popruhů? :D
BigglesO27
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Puntík 15. 1. 2015 18:49

Puntík
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků