Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Já bych "odpadové" (nízko hodnocené) fotky po nějakém období (2-3 měsíců) mazal ze serveru, aby nezabíraly místogoodoldalex píše:Inak, asi je to nerealne, ale pri vkladani fotografie by bola uzitocna moznost zvolit, ci je fotografia vycvakova, amaterska alebo profesionalna. A prezerajuci by si podla toho mohli fotky filtrovat
A este, pri hodnoteni mi chyba rozdelenie na technicke a umelecke.
m4x píše:Já bych "odpadové" (nízko hodnocené) fotky po nějakém období (2-3 měsíců) mazal ze serveru, aby nezabíraly místo-/quote]
Mobil-man píše:jo to rozliseni by bylo dobry zvysit... jelikoz dnesni monitory uz maji min. 1280*1024 a spis vic, tak to je pak hrozne mrnavy... takhle by to bylo vetsi > vice detailu.
Nebo aspon pro ty panoramata udelat sirku ...
To by jen rozdmychalo ruzne pomsty typu "kdyz ty mne blbe hodnotis tak ja te budu taky, at ti to smaznou a trefi te slak".m4x píše:Já bych "odpadové" (nízko hodnocené) fotky po nějakém období (2-3 měsíců) mazal ze serveru, aby nezabíraly místogoodoldalex píše:Inak, asi je to nerealne, ale pri vkladani fotografie by bola uzitocna moznost zvolit, ci je fotografia vycvakova, amaterska alebo profesionalna. A prezerajuci by si podla toho mohli fotky filtrovat
A este, pri hodnoteni mi chyba rozdelenie na technicke a umelecke.-/quote]
osobne_ píše:Počet fotek nebo velikost prostoru na uživatele bych řídil počtem příspěvků ve fóru, respektive hodnocením ve fóru. Nemyslím tím "za jeden příspěvek jednu fotku", ale nějakou přímou úměru mezi jednotlivým hodnocením, aby zde začátečník měl méně prostoru a štamgast více prostoru pro fotografie.s/quote]
russianblue píše:A taktéž nepovažuju za vhodné limitovat nahrávání časově. Pokud máte sérku fotek, je vhodné jej ukázat spolu. Pokud už by nějaký časový limit musel být, tak se přimlouvám, za týdení cyklus, kdy si uživatel může nahrát a pracovat s schránkou dle libosti(např 20-30fotek). staré fotky promazat, přihrát nové, což přispěje k živosti galerie, ale nikoliv k narůstání její kapacity....n/quote]
Petr1968 píše:Objem dat,to je to pravé. Ale kolik????/quote]
Jeffe píše:To omezeni velikosti by spis mel zadefinovat provozovatel, podle toho kolik je ochotny zainvestovat do kapacity Galerie.
Fotograf je ten co umí a ví. ,fotograf je majitel fotoaparáturussianblue píše:fotograf nebo Fotograf?! to už je jako Víra a víra či bůh a Bůhné dnes nebudem filosofovat....v/quote]
russianblue píše:vycházím z toho, že půměrná velikost fotky (při rozumném poměru velikost/ kvalita) může bejt 300kb, 50 fotek by mělo každýmu stačit tj 15MB?! pokud by to některým obzvláště nadaným autorům nestačilo, dá se vymyslet motivační zvětšování velikosti schránky, např podle počtu zobrazení. Kdo dosáhne nad 10000 (200 zobrazení/fotku při 50 fotkách)zobrazení v galerii, ať se mu prostor zdvojnásobí (např)... /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků