Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
tomashr píše:K tomu "Aký je rozdiel medzi konšpiráciou a realitou? - Pol roka..."...
Smutné je, že někdy před necelými dvěma měsíci jsem konstatoval, že "konspirace" už nějakou dobu probíhá přesně opačně, tedy ne že se tvoří nafouklá bublina, ale naopak i mimo ČR se rizika ze strany "oficiálních míst" docela cíleně zlehčovala, aby nevypukla panika.
No, dnes mohu jen konstatovat, že by mi opravdu nevadilo se občas mýlit, jenže bohužel jsem měl opět jednou pravduA jestli jsem se v něčem mýlil, tak v tom, že míra průšvihu je ještě daleko větší a na obzoru je pár dalších zásadních komplikací
Grimjaur píše:Hele to není poza, prostě to beru jako fakt. Krom roboty v TV jsem omezil kontakty žeru nejlepší vitamíny ze švajcu, trochu cičení, dodělávám si projekty, chystám další, hraju na kytaru a šiju z kůže. A když zbyde čas, tak Wiedzmin II a III znova do fantasy světa, plus nový průběh Assassins creed unity a Black Flag. Mezi tím si na xichtoknize zanadáváme s bobem222 a dalšíma tak to jde den za dnem.
V úterý jsem při natáčení s čackou policii někde vytrousil pouzdro na founa, tak byl třeba ušít nové.
noxx_cz píše:To já si udělal pětidenní fotovýlet do svého rodiště a prošmejdil velký kus Bílých Karpat. Ale ještě je brzo, takže nikde ještě nic nekvetlo, na vrcholu Velké Javořiny bylo namrzlo a zima, zvířat všude pomálu, jen tedy těch srnek jsem potkal tolik, že bych z nich měl maso na 10 let :-). Na druhou stranu jako relax v době covidové (když opomenu porušení x pravidel o nepřekračování katastru obce, okresu, kraje a vlastně i republiky ...) to bylo výborné. Za těch 5 dnů jsem víceméně potkal jednoho člověka - běžce a to tam, kde bych nečekal ani ty srnky :-). Ale něco se vyfotit podařilo a teď mám na pár dnů zábavu na HO :-).
milann88 píše:Docela jsou mi sympaticke vsechny zpusoby, jak trochu dotlacit fotografa mimo zabehly komfort a tim trochu zatlacit na kreativitu, ale do BW fotoaparatu bych nesel i kdyby cena nehrala zadnou roli. Chybelo by mi michani kanalu, kde je moznost ovlivnit vysledny vzhled fotky, kdo nedela BW casto, tak doporucuji kouknout na Silver efex pro. Rozumim, ze tam je urcita technicka vyhoda co do kvality obrazu, ale moderni FF snimace pro me maji takovou technickou rezervu prakticky pri kazdem foceni, ze by to pro me asi nebyl argument.
Dobry tip je pri cilenem foceni do BW prepnout do BW rezimu, protoze je v hledacku lepe videt tvary/struktruy/rytmus, jak bude bude v BW fungovat, ale RAW neni ovlivnen a fotku je mozne si nasledne vyvolat presne podle sebe.
noxx_cz píše:To já si udělal pětidenní fotovýlet do svého rodiště a prošmejdil velký kus Bílých Karpat. Ale ještě je brzo, takže nikde ještě nic nekvetlo, na vrcholu Velké Javořiny bylo namrzlo a zima, zvířat všude pomálu, jen tedy těch srnek jsem potkal tolik, že bych z nich měl maso na 10 let. Na druhou stranu jako relax v době covidové (když opomenu porušení x pravidel o nepřekračování katastru obce, okresu, kraje a vlastně i republiky ...) to bylo výborné. Za těch 5 dnů jsem víceméně potkal jednoho člověka - běžce a to tam, kde bych nečekal ani ty srnky
. Ale něco se vyfotit podařilo a teď mám na pár dnů zábavu na HO
.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků