pokus o převod blábolení z vlákna Olympusu sem
Ganec píše:Ja som na rozdiel od teba preukázal, že "Bezzrcátka Olympus" mám,
Já jsem taky nikdy nikdy netvrdil, že bezzrcátka Olympus mám.
Ty sice máš, ale dosti zastaralý model consumer class.
že s ním fotím šport,
fotíš, můj kamarád fotí sport Samsungem pro změnu, focení přesto nerozumí a fotky má ještě horší než ty.
Takže to, že s nim fotíš sport svědčí jen o tom, že s ním fotíš sport, nic víc.
demonštroval som aj prínos high-res shotu
jistě..tedy střízlivě řečeno, demonstroval jsi, že hires má pidipřínos
.. teda ja tu "zkušenosti, tipy" môžem písať s čistým svedomím.
Já tu zase své zkušenosti s Olympusem bezzrcátkem nepíši, protože jej nemám. Ty jej sice máš, ale tvá tvorba je taková, jak si prezentoval. Tipy či jiná vyjádření tu může psát asi kdokoliv, já jsem tě jen nabádal, aby jsi zvážil, jestli zde musíš nutně psát ty své TIPY, ke kterým ti 95% lidí zde opakovaně píše, že jsou to dejme tomu hlouposti a že nemáš pravdu. Takže kdyby jsi uplatnil alespoň minimální míru sebereflexe, mohl by sis třeba říct, že je možná možnost, že když ti takřka všichni píší, že nemáš pravdu, je tedy alespoň malinkaťoučká pravděpodobnost, že ji možná nemáš. Ale ne, ty sem začneš sázet opět ta svá moudra.
Pak nějaký chudák přijde a pokud neodchází během chvíle s tím, že tu je plno nebezpečných pitomců jako třeba chvd a Ganec a je dostatečně neznalý na to, aby něčemu i uvěřil, je takový čloěk v jeteli. To platí vesměs o celém tomhle diskuzním fóru.
Prostě jsem tě vyzval, abychom neprasily další vlákno, protože už tak se tenhle server moc číst nedá.
Ale čo tu robíš ty, keď podľa tvojich príspevkoch máš Nikon?
No Nikonem i Olympusem se fotí, dělal jsem tu to, že jsem se Davidofa na nějaké věci ptal a přál mu radost s novou hračkou. Do toho mi sem vlezl odpovědět všeznalý profifotograf Ganec, který o daném přístroji ví to, co se dočetl na netu max. Nebo už jsi si ho koupil, půjčil nebo tak něco? Asi ne, to bys mi odpověděl nejspíš prve k věci a ne ten blábol ala made by Viktora
Prečo si sa vyjadroval k high-res, keď ho vo foťáku očividne nemáš?
Proč bych neměl? Jednak jsi ho to názorně předvedl ty, z čehož by ale vyplynulo, že je to zcela nepoužitelná fce nicméně předvedli ho i jiní, je známo, jak funguje a lze dosti jasně vyvodit jaká má omezení. Tazateli jsem k němu psal pouze v mezích, které nikterak nevyžadují, abych ho měl ve vlastním foťáku.
Prečo nazývaš preverené a fungujúce vylepšenia hanlivými slovami
"marketingové fičůry"?

Protože jsou z většiny jen marketingovými fičůrami a protože mají dosti omezené využití a taky proto, že tu jsou tací jako ty, kteří klidně chudákům tazatelům nalžou naprosté nesmysly, jen aby měli pocit, že zase vypadají důležitě přičemž každému jen trochu znalému jsou tak max. pro smích.
Len preto, lebo ich tvoja značka nemá, si tu prišiel šíriť FUD?

Každý není totálně vymatlaný dement, aby dělil fototechniku na
mou značku
a
zbytek fototechniky