Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Vsak ti fotku nikdo neodcizil a jses u ni jako autor uvedeny sakum prdum. Coz je uprimne receno to, co ti vlastne vadi
Je samozrejmé že DOF-kár a športový redaktor sa s microFourThirds neuspokojí .. ale ten sa neuspokojí ani s APS-CFotoABC píše:Pokud někdo plně využije full frame objektivy 14-24/2.8, 24/1.4, 85/1.4, 200/2, 200-400/4, 400/2.8 a budeš mu místo toho nabízet objektivy m4/3, bude to směšný trapas.
Hehe, lebo:FotoABC píše:Rozhodně bych byl pro, aby se bez předsudků porovnávaly třeba výsledky z zrcadlovek/bezzrcadlovek bez ohledu na typ!!!!
Ale ľudia sú zmanipulovaní:FotoABC píše:Ale tahle "záhada" stále trvá. Zájem o zrcadlovky je 10x větší, než o bezzrcadlovky po 4-5 letech jejich existence. A já si stále myslím, že se to z poměru 10 : 1 jednou musí změnit na 1 : 5. Diskuze kdy to bude a proč to tak není, je stále zajímavá. Primitivní odpověď zní: "Lidi jsou úplně blbí a zmanipulovaní, jen já jsem chytrej."
Petr Luňák píše:"nakládá někdo jako se svou vlastní."
Pravnik ses stejne schopnej, jako fotograf
Take je zajimave, ze brecis az ted, neni to poprve, co jsem cely tvuj prispevek prekopiroval, oops^_^
kozakm píše : S BoDem začíná být pomalu větší sranda, jak s Gancem. Jen houšť a větší kapky, humoru není nikdy dost!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků