Tento spôsob postihnutia ma ešte nedobehol.

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Aký objektív ti napríklad na mFT chýba, ktorý by mali spraviť Sigma alebo Tamron?bob222 píše:Celkovo sa snaží to lepiť sigma, tamronu tak akosi v mirorless dochádzajú sily.
tú štatistiku som tu priložil kvôli názvu tejto diskusie .. nie kvôli plánovanému nákupu elektronikybob222 píše:Asi som divný, ale vždy som elektroniku kupoval podľa potrieb, vlastného prieskumu a úvahy. Nikdy by mi nenapadlo hľadať štatistiky kto koľko čoho predal
No ber to tak, že už môj obstarožný E-P5 prekonáva v možnosti rýchlosti snímania väčšinu najnovších zrkadloviek.bob222 píše:Problémom u mirrorless je to, že cenovo dostupné sú spravidla staré modely, nová technika má síce milión fíčur a zlepšení, ale stojí to celkom dosť.
Ganec píše:No ber to tak, že už môj obstarožný E-P5 prekonáva v možnosti rýchlosti snímania väčšinu najnovších zrkadloviek.
bob222 píše:Thirt party výrobcov som myslel hlavne u sony (fuji - ale tam je tuším nejaký problém vyrobiť AF sklo niekým iným, neviem či licencie alebo čo).
U m4/3 tam je to fakt pokryté dostatočne, možno maximálne nejaké lacné prime sklá, ale Panasonic to istí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků