Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
pemar píše:Kolo pod 8kg není žádné sci-fi, baterie od Cytronexu váží 1,5 kg a vydrží 90 minut (takže řekněme 20-30 kilometrů normálního terénu). Standardní motor váží 2kg, k tomu nějaký senzor a nabíječka, celkem by se mělo vejít do cca 3,5 kg komplet.
lukas_highenergy.cz píše:pemar píše:Kolo pod 8kg není žádné sci-fi, baterie od Cytronexu váží 1,5 kg a vydrží 90 minut (takže řekněme 20-30 kilometrů normálního terénu). Standardní motor váží 2kg, k tomu nějaký senzor a nabíječka, celkem by se mělo vejít do cca 3,5 kg komplet.
No pemare psal si, že to elektrokolo bylo pod devět. I kdy vemu tuhle light variantu, tak mi to vychází
9 - 1,5 (malá baterka, málokdo chce dojezd 90 minut) - 2 kg motor - 0,5-1 kg věci okolo, co na běžném kol nejsou, tak by ti na to vlastní kolo vycházelo 4,5-5kg. Nehledě na to, že i crossové kolo s 8kg je někde v kategorii 10.000 EUR...
Fidko píše:Dost pochybujem aj ked ma napadlo, ze mozno by sa rozhodli pre kompromis a urobili by nejaky 4/3 FF, alebo APS-H. To by sa ale na Gancovkach brali nadcasy.
lukas_highenergy.cz píše:Teď na mě na FCB vyskočila pozvánka na workshop na téma "Foť a běhej" o tom, jak fotit při běhání ultra po horách apod. . Téma, jestli někdo běhá se zrcadlovkou a 70-200/2.8 tady ještě nebylo, ne?![]()
![]()
Ale jako upřímě, já bych nechtlě běhat ani s A7 a maly stativem
Dolgor píše:Je to pravděpodobný. Dvě řady těl (FX DSLR s F a FX mirrorrless se "Z" bajonetem) by ještě klidně zvládli, ale dvě řady objektivů k tomu už těžko. A to tu máme ještě otevřenou otázku APS-C mirrorrless, což je taky nutnost.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků