Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Príčina stále môže byť tá uzávierka/zrkadlo: chvenie čo spôsobujú, totižto stabilizácia zdetekuje => a snaží sa ho skorigovaťpemar píše:Za prvé, u efektu zapnuté vs vypnuté stabilizace se jedná o zhoršení, které na svém monitoru nemaje 4K asi vůbec neuvidíš - já to sice u sebe vidím, 1:1, ale také to prakticky neřeším, jen mne zajímalo, jestli mám nechat stabilizaci nastálo zapnutou nebo ne. Za druhé, kdyby příčina souvisela se závěrkou nebo se zrcadlem, tak by zlepšení přišlo s použitím elektronické závěrky nebo live-view módu. Jenže, jak jsem psal, zlepšení přišlo s vypnutím stabilizace.
Radek71 píše:Predstavte si, ja taky nekdy fotim. Teda tisknu 60*90.
-- 28. 11. 2017 15:14 --
Je tam echt detailkontrast, bylo dobry svetlo. Mimochodem, kvuli EET jsem zavedl system, kdy mi klient posle zalohu v cene tisku a po predani doplati zbytek (licenci). Nejdriv musi verit on mne a pak ja jemu
Blábol: nesrozumitelný nebo nesmyslný výrokpemar píše:Ten článek je neuvěřitelný blábol, potvrzující neschopnost autora pochopit podstatu věci a dokazující praktickou neznalost tématu autorem.
pemar píše:Ten článek je neuvěřitelný blábol, potvrzující neschopnost autora pochopit podstatu věci a dokazující praktickou neznalost tématu autorem. Proto je nikdo nečte, i když je propaguje ze všech sil.
„Posledně jsem vám říkal, Matějko,“ ozval se rytmistr, „že největší blbec, kterého jsem poznal, je četnický strážmistr z Protivína, ale podle tohohle berichtu přetrumfnul ho Ganec. Zde píše takové nesmysly, že každé malé dítě pozná na první pohled, že ten chlap byl ožralý jako papežský prelát. „Nikdy v životě jsem neviděl takovou snůšku blbostí...
jj, dokáže: keď som nové PC napojil na TV (32" FullHD) a automaticky mi nastavilo "zväčšenie 150%"hoax píše:Ganec: myslím, že Win 10 už nějak dokáže vlastní GUI rozumně interpolovat? GUI programů záleží na jejich programátorech
Čosi podobné riešia aj samotné windowsy: dá sa navoliť "nočné osvetlenie", ktoré tiež uberá modrúhoax píše:U toho monitoru mám za to, že to bude barevně v pořádku, tzn. nějak vykompenzované?
Low blue light má třeba od nich i grafický PV270, takže bych předpokládal, že to mají nějak vyřešené, ale můžu se mýlit.
To je dobrý postreh; všetko je relatívne.ondrasheq píše:Jestli je něco rozhodně fajn mít je vlastní bydlení, pričemž za cenu gearu kohokoliv tady dnes stejně nekoupíš ani garáž.
Pri tomto prístupe ale skoro vždy skončíš "pri tom najlepšom"pemar píše:pokud kupuji počítač a monitor s využitím převážně na fotky, podívám se, jaká je nabídka a hledám něco, u čeho nebudu vzápětí litovat, že jsem to koupil.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků