Skoda ale, ze neodpovedel ani na tu jednoduchou otazku, kterou jsem mu polozil jiz dvakrat a ktera se tyka vysvetleni JEHO nazoru. Cili to znamena jedine: Ganec neni schopny sve nazory obhajit. Coz take vlastne neni nic noveho

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
DUDISKO píše:trochu mimo vašich súbojov..
dnes na svadbe som videl fotiť 2 nikony (aj hlavný fotograf) a jeden canon (a ja samozrejme)
a žiadne bezzrkadlo.
sú proste disciplíny kde sa vôbec nehodí..
T-Lama píše:DUDISKO píše: ..... bezzrkadlo.
Mno když vidím, odkud ten typ fotí, docela bych rád viděl, výsledné fotky od dotyčného uživatele "správné značky"...
P.S. : Že se nehodí je totální kravina, pokud to spolehlivě ostří a exponuje, nafotíš s tím i svatbu
No pozrime sa .. tak vari ti to už konečne došlo?Petr Luňák píše:Nikon totiz neni prolhanej smejd jako Olympus, co z lidi dela ve sve reklame "nesvepravne blbce"
ani mZuiko 300 nevykreslí kinofilmové políčko => teda nemôže byť braný ako 300mmForeignerOnEarth píše:Ganec: m.Zuiko 14-42 by byl ultraširokáč, kdyby vykreslil kinofilmové políčko, jenže on ho nevykreslí, a PROTO ultraširokáč není.
DUDISKO píše:trochu mimo vašich súbojov..
dnes na svadbe som videl fotiť 2 nikony (aj hlavný fotograf) a jeden canon (a ja samozrejme)
a žiadne bezzrkadlo.
Ganec píše:No pozrime sa .. tak vari ti to už konečne došlo?Petr Luňák píše:Nikon totiz neni prolhanej smejd jako Olympus, co z lidi dela ve sve reklame "nesvepravne blbce"![]()
No ale ako vysvetlíš, že:
- Nikon 70-300mm f/4,5-5,6 G AF-S Zoom Nikkor IF-ED VR stojí 16 990 Kč
- Nikon 1 70-300mm f/4,5-5,6 VR stojí 25 790 Kč
![]()
Veď ten prvý je väčší, ťažší, dokonca na FF. Ako sa len ten spravodlivý Nikon opovážil na pidi snímač spraviť taký drahý objektív?![]()
Podľa teba je to "to isté"?
už ti konečno došlo, kto v skutočnosti si?Petr Luňák píše:Jak konecne doslo?
Na vysvetlenie významu základných slov si mal dávať pozor na základnej škole. Ja tu nie som od toho.Petr Luňák píše:Skoda ale, ze neodpovedel ani na tu jednoduchou otazku, kterou jsem mu polozil jiz dvakrat a ktera se tyka vysvetleni JEHO nazoru.
Mne je to úplne jedno. A vieš prečo? O D7200 nemám záujem, ani keby bola zadarmo!Petr Luňák píše:Smir se s tim, ze varianta od Olympusu (EM-5 II) nesaha variante od Nikonu (D7200) ani po pas.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků