Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
reign píše:Cindy557 píše:http://olympuspomaha.cz/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_content=turista&utm_campaign=nadace2014
tradičně trapný, to musel vymýšlet hodně zakomplexovaný idiot
ltokar píše:.. a my to potom dostaneme do serverovne a nadavame .. to poznam![]()
Brácho mi to vysvetlil štýlom "nepozeraj recenzie a videá na ktorých sa zobrazujú zaostrené body pri trackingu, je to len propaganda a v skutočnosti nič také neexistuje, vyskúšaj si to v praxi".Lotrandor píše:Ganec: nevim jak to lépe napsat, ale prostě když ty zkušenosti nemáš, choď kolem toho opatrně. To s tím zobrazováním bodů ti vysvětlil Biggles, nejspíš i bracho, ale ty místo aby ses zamyslel, tak do toho jdeš po hlavě.
Nie, vlákno je bezzrkadlovkách a o zrkadlovkách.Lotrandor píše:Navíc obecně nerozumím tvojí potřebě pořád se vymezovat proti zrcadlovkám. Prostě to AF-C .. blabla .. ale tady jsme v tematickém vlákně a předmětem sporu je AF-C
FotoABC píše:Jak byla teď ta předváděčka Olympusu, na kterou jsem si k porovnání vzal svou zrcadlovku, tak jsem tam přišel a funíc a hekajíc jsem se jim s Nikonem D7100 viditelně v ruce zhroutil na stůl do těch foťáků. A když se divili a lekli se, že mám zdravotní potíže, tak jsem jim řekl, že se jenom chovám podle té jejich reklamy, že přeci správně podle nich mám trpět pod vahou zrcadlovky a že kdybych přišel na akci Olympusu a nesl si zrcadlovku bez obtíží, že by to mohli považovat za provokaci, takže jsem jim chtěl udělat radost, že svět funguje podle nich. Pak teprve se zvládli vrátit do své role.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků