Stránka 1 z 2

EOS 400D ovladac

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2007 10:44
od Matu3s
chcem sa opytat ci existuje na tento fotak dialkove ovladanie, ak hej tak kolko stoji a este ci sa da fotit cez ten ovladac na cas Bulb... aby som nemusel drzat tlacitko aj 10 minut... radsej na ovladaci...
zatial som nikde taky ovladac nenasiel, tak mozno Vy budete vediet viac :)

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2007 11:00
od SonNyCz

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2007 11:22
od kuku

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2007 12:13
od Matu3s
SonNyCz píše:Tohle by to melo umet
http://www.megapixel.cz/canon-dalkova-s ... 3-kopie-cz


parada! dikes... ale ako som si cital komenty, tak neni bohvie ako dostupny ten ovladac :cry:

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2007 12:16
od Matu3s
nasiel som na hej.sk toto
http://www.hej.sk/digitalne-foto/obchod ... o-eos300d/
ale tam pisu ze pre eos 300d... tak by ma zaujimalo ci si to mam objednat alebo ne... lebo na tom ceskom webe pisu ze aj pre 400d... tak teraz fakt neviem...

RS-60E3

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2007 12:29
od durandal
Cauky, ja si koupil k 400D dratovou spoust RS-60E3 a jsem spokojen, je malinkata. Jinak malym namacknutim se zaostri (pokud nemas MF) a domacknutim vyfotis. Pokud fotis na bulb (jako ja astro) tak je tam aretace v nejnizsi poloce, takze ovladac jen polozis a sledujes cas na displey fotaku. Funguje to paradne a myslim ze k 300D to jde taky. Jinak mas asi stesti, pokud to bude kupovat v CR, nedavno prisly dodavky techto dalkovych spousti, jeste pred dvema mesici bys to nesehnal vubec nikde!

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2007 14:01
od Matu3s
jj tak ja si to kupim, ja mam tiez 400D, len na tom slovenskom webe pisu ze to je pre 300D, tak som si nebol isty, ale ked vidim ze ty to mas, a funguje to na 400D tak si to kupim...
na astro to chcem aj ja, lebo ma nebavi v podstate drzat spust fotaku 5 minut... s touto spustou to bude jednoduchsie, a aj lepsie... dikes za info :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2007 18:14
od durandal
jo to rozhodne bude, aspon si nerozmazes fotku, pokud to mas napojene na pohon:) tak shanej a uzij si to:)

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2007 19:11
od Matu3s
idem si to objednat z hej.sk odpisali mi ze "z nepotvrdenych zdrojov viem tiez ze by sa mala dat pouzit, zaruci to vsak neviem. Spuste maju byt dostupne do dvoch tyzdnov" tak ale ked viem ze to tebe ide tak si to idem objednat :) uz sa tesiim

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2007 19:18
od golem2
http://www.megafoto.sk/Canon/eos-400d-18-55 Dole mas volitelne prislusenstvo

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2007 19:31
od kuku
Muzu se zeptat proc to chcete kupovat, kdyz se to da za zlomkovou cenu vyrobit? Jeste je tam odkaz na presnejsi zapojeni, ktere i ostri.

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2007 19:39
od Matu3s
lebo nejsom taky zrucny aby som si to spravil... a ak by som sa o to aj pokusil tak nechcem si pokazit fotak (ak by som tam nieco zle dal alebo ja nvm) ... radsej si to kupim no...

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2007 20:58
od Kryštof Korb
a na kolik asi vyjde ten bezdrátovej, myslíte že to má cenu?

//Teď jsem koukal, + - to vyjde stejně jako ten kabelový ;)

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 8. 2007 00:02
od Matu3s
no:) uz som si objednal tu spust,.. a 6.9. ma dojst,.. tak som zvedavy :) dufam ze to pojde :lol:

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 8. 2007 10:33
od Kryštof Korb
tak pak dohoď nějaké fotky a zkušenosti :)