Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
KubaPa píše:Je přísně zakázáno: Dívat se na vývoj ceny mého foťáku od okamžiku koupě. Dívat se na cenu a parametry nástupců.
r/quote]
Já v létě koupil D200 pár měsíců řed uvedením D300. Ještě, že mezi nima není nějakej závratnej rozdílelho_cid píše:KubaPa píše:Je přísně zakázáno: Dívat se na vývoj ceny mého foťáku od okamžiku koupě. Dívat se na cenu a parametry nástupců.
r/quote]
To se zvláště týká mojí přítelkyně, která si v létě koupila Canon 30D. To znamená 14 dní před uvedením 40D a pár týdnů po skončení cashbacku.s/quote]
KubaPa píše:elho_cid píše:KubaPa píše:Je přísně zakázáno: Dívat se na vývoj ceny mého foťáku od okamžiku koupě. Dívat se na cenu a parametry nástupců.
r/quote]
To se zvláště týká mojí přítelkyně, která si v létě koupila Canon 30D. To znamená 14 dní před uvedením 40D a pár týdnů po skončení cashbacku.s/quote]Já v létě koupil D200 pár měsíců řed uvedením D300. Ještě, že mezi nima není nějakej závratnej rozdíl-/quote]
Snímač se uvidí v praxi, podle těch ukázek co jsem viděl bude zřejmě snímač o trochu lepší jak v rozlišení tak v použitelnejch nastaveních citlivosti, ale řádovej rozdíl tam nebude.player píše:KubaPa píše:elho_cid píše:KubaPa píše:Je přísně zakázáno: Dívat se na vývoj ceny mého foťáku od okamžiku koupě. Dívat se na cenu a parametry nástupců.
r/quote]
To se zvláště týká mojí přítelkyně, která si v létě koupila Canon 30D. To znamená 14 dní před uvedením 40D a pár týdnů po skončení cashbacku.s/quote]Já v létě koupil D200 pár měsíců řed uvedením D300. Ještě, že mezi nima není nějakej závratnej rozdíl-/quote]
Jakkoli je d200 vyborna, rozdilu u d300 k lepsimu rozhodne neni pomalu, nejpodstatnejsi: snimac, ostreni, fps.
http://www.dpreview.com/previews/nikond300/
Podle me rozdil zavratnej beze sporu je.Jedine co zustalo temer stejne, je kvalitni telo, byt ma jeste vychytanejsi ergonomii a ztrata krytky uz nehrozi.
Držel jsi někdy v ruce těsně po sobě D200 s gripem a D50? Přišlo ti držení stejný? Jestli ano, tak to opravdu nechápu, poté co jsem si zvyknul na D200 mám problém, že mi D70 připadá do ruky moc malá. A počet ovládacích prvků se taky nedá jen tak vynechat, to je docela důležitá ergonomická věc.player píše:Diametralne odlisna ergonomie?A kde prosim te?Vzdyt je D200/300 oproti D50 jen vyssi, kde je ta diametralni zmena?Znovu podotykam, bavime se o uchopu, nikoli o poctu ovl. prvku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků