Ja jsem si ji ted napriklad za bezva peniz poridil z druhe ruky, jeste v zaruce a nemam dojem, ze by bylo na trhu neco, co ma lepsi obrazovy vystup obecne. O chlup lepsi DR ma jen D850 zejmena kvuli ISO64, ale zase strada na vyssi citlivosti.
Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Petr Luňák píše:D750 uz nefunguje, neco co je na ni konkretne spatneho, ze je "treba" poohlizet se po upgradu?
Petr Luňák píše:A ten lepsi sum ma byt u jakeho fotaku, ze jsem tak smely? U fotaku, ktery jeste neni vyrobeny?
zvuk11 píše:třeba pentax k1
lemming píše:Z6 se už vyrábí.
Petr Luňák píše:A ty tam vidis skok v isu?
Petr Luňák píše:Ja teda ne, ale urcite tam vidim hnusnej banding:
lemming píše:Petr Luňák píše:A ty tam vidis skok v isu?
Ano. Není nějak zásadně veliký, ale je tam. Nebo snad předpokládáš, že se za čtyři roky technologie nikam neposunula?Petr Luňák píše:Ja teda ne, ale urcite tam vidim hnusnej banding:
K tomu ti můžu říct jen jedno: Nauč se fotit. Pak nebudeš muset vytahovat fotky o 6EV.
lemming 27. 9. 2018 22:19
High ISO teda zvládá rozhodně lépe, než D750.
zvuk11 píše:to LP : rozdíl v rozlišení a jeho vlivu na šum ti nic neříká že ?
hoax píše:To mě u ní vadí - na spodní hraně obrazu je na vysoké citlivosti fialový "pruh", dalším zesvětlením se to samozřejmě zhoršuje
No a na tej tvojej ukážke je vari "High ISO", o ktorom písal lemming?Petr Luňák píše:lemming 27. 9. 2018 22:19
High ISO teda zvládá rozhodně lépe, než D750.
![]()
Tim tvym jednim ses akorat odkopal. Ja expozici (ne fotky) vytahovat nemusim, ja chci. Je v tom stezejni rozdil, ktery ovsem pochopi pouze zkuseny fotograf. Timto argumentacnim klamem ses zaradil po bok samozvanych mistru bojovych sportu z internetove diskuse, kteri nejsou schopni zvednout nohu nad uroven pasu a proto hlasaji, ze "na hlavu kopou jen ti, co neumi dat ranu"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků