Je to logické. Já totiž vůbec nevěřím tomu, že by v posledních řekněme dvou letech jakémukoli výrobci vydělávaly víc profi těla, než low endy. Podle mě D3xxx vydělává/vydělala mnohem víc, než třeba D7x00. Ta cena tam nehraje roli. Celkem často se pohybuji v lokální Fotolab prodejně a téměř výždy tam vidím někoho kupovat červenou D3200

Proto jsem se i celkem vyhradil proti videu, které vydal Canon na svém oficiálním youtube kanále, kde ukazuje, proč je tak super mít fullframe. Oni si podle mě řežou pod sebou větev takovým videem.
Vždyť přece když jsem začátečník, nebo jen nějaký nadšenec, co doteď fotil na auto, tak nebudu moc investovat a koupím D3xxx, případně D5xxx. A když začnu být "profíkem", tak už přece dávno vím, co umí FF (nebo aspoň teoreticky) a tak nepotřebuju propagační videa o tom, že si mám koupit FF, protože prostě fotí líp než APS-C.
Nikon to naopak podle mě celkem chápe. Proto je každá reklama v TV: "Jsem Nikon D3200" a ne "Jsem Nikon D4 a stojím dvěstě klacků".
EDIT: K tomu objektivu. Kdyby ho trochu posunuli dolů na nějakých 16-45, nechali mu stejnou cenu jako má nynější 18-55 a měl tu údajnou kvalitu nejnovějšího 18-55, tak bych ho hned bral. Takové nějaké levné sklo na občasnou fotku by se mi hodilo.