Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
chlapcisko píše:Ty sa pletieš. Foťák - to nie je len snímací čip a čip na spracovanie obrazu. Tie foťáky, čo spomínaš, sa líšia dosť - kvalita hľadáčika, ostriaci systém, pomerne výrazné rozdiely v kvalite tela, rýchlosti snímania.. A práve tieto rozdiely robia následne aj rozdiely v cene. Pokiaľ niekomu ide výlučne o kvalitu obrazu, tak potom má zhruba jedno, či kúpi 600D alebo 7D. So 7D je ale komfort práce výrazne vyšší a za to sa platí..
oldbas píše:Můj kůň je Canon 550D. Za tu cenu nabízí zdaleka nejvíc. Skoro to samé co, 60D, ovšem cenový rozdíl je propastný. Podle mě, dokud se bude prodávat 550D, nemá 1100D skoro naději na úspěch a 600D za tu cenu na tom nebude lépe.
Ale ceny se v internetových obchodech dost liší, takže cenový rozdíl je někdy jiný
oldbas píše:Na MALL.CZ nemají tak příznivé ceny vůči 600D:
Tělo bez objektivu:
Canon EOS 1100D = 14500kč
Canon EOS 500D = 13000kč
Canon EOS 550D = 14800kč
Canon EOS 600D = 19500kč
Canon EOS 60D = 22800kč
Canon EOS 7D = 33900kč
600D zatím nemají na skladě a cena půjde určitě dolů, ale takhle nevím, nevím
oldbas píše:A jak tak koukám, nemá senzor pod hledáčkem pro vypnutí displeje při přiložení k okuProč, to by se tam už nevešel? Vždyť je to celkem užitečná věc. Hned se mi nezdála výdrž baterie, a zřejmně to má i tento důvod. Od novinky roku 2011 bych čekal alespoň 600-800 fotek, ne?
player píše:grovik: takze podle tebe je Canon "vetsina"? ^_^
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků