Měl-li bych si vybrat, tak jednoznačně D90.

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
hazma píše:Ten hybrit 18-200 VRII bych moc nedoporučoval. Dokud jsem měl D40, byl jsem s ním spokojen, při tom malém rozlišení byl výborný, ale na D90 mi vadila jeho kresba...
Sattero píše:Z druhé ruky nekupuji třeba já osobně zásadně nic, takže to nepřichází v úvahu. Sice se fotografové starají o své náčiní, ale i tak nemám důvěru (edit: a to mnoho lidí vidí stejně)
karmy píše:Příklad při focení sportu.. švenkuju, dám tělo od oka, chci přenastavit a překontrolovat.. při sportu fotím většinou v hale, na manuál.. takže jeden pohyb zadním kolečkem, jeden předním, stisk ISO, pohyb zadním kolečkem, foťák nemusím držet nad hlavou, ani v úrovni očí, nebolí mě zbytečně ruce, nevybíjí se tolik baterky.
Kysele jste se tvářil nad stavovým displayem? Tak to si neumím představit výraz člověka když musí nastavovat jen jedním rolerem..protože to je mnohem podstatnější.
karmy píše:Ano, i já vím o věcech jež se musím naučit. A k těm výdajům.. nákupy ze zahraničí apod..? Máte málo peněz, ale kupujete si dražší výrobky. Proč!?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků