Zdravim všechny zde přítomné, mohl by mi zde někdo napsat které z těchto těl je lepší pro poloprofesionální focení? Do dnes jsem fotil s Canon EOS 350D, ale ten nebyl můj. Chci si pořídit vlastní stroj, ale nevim po čem šáhnout a proto se obracim na zde přítomné. Fotoaparáty budu používat na focení maturitních plesů, kulturních akcí atd. Prostě v podmínkách s horším světlem. K oboum tělům mám vybraný objektiv od Sigmy 18-50mm F2.8.
A co když budu volit jenom mezi Canonem EOS 450D a 40D?? Který by se víc hodil pro to co jsem psal, že chci dělat?? Beru, že obojí je jiná třída, ale vlastnostma a kvalitou fotek.
Blesk mám taky od Sigmy, číslo z hlavy nevim, ale používal jsem ho u 350-ky. Ale pořád jsme se nějak nedostali k konci s výběrem modelu. Budem mi na to co jsem psal stačit 450D??
Do toho se motat nebudu, promin ... Jen sem chtel upozornit na rozdil tridy ve vyberu. Osobne bych vybiral fotoaparat s lepsim hledackem (vetsi a svetelnejsi) a lepsi vyuzitelnosti ve spatnym svetle (vyssi a cistejsi ISO).
Z danych dvoch modelov urcite D90 (nie preto ze ho mam) ale je dost dobra s vyssim iso. Ale je to ako porovnavat Fabiu a A6. Oboje su dobre auta ale kazde v inej triede a s inymi narokmi. V tom pripade ze uz nejake veci mas ako napriklad blesk (popripade nejake objektivy) na Canon je dobre poobzerat sa po 40Dcku. Na porovnanie: http://www.fotoradce.cz/porovnani.php Najlepsia rada je aj tak zbehni do obchodu a vyskusaj si oba