Prodejce byl na slavny Datart ... ovsem oni reklamaci pouze posilali do autorizovaneho strediska dane nejemenovane spolecnosti.
Takze slecna u reklamaci mi jen predala protokol s tim ze takhle to prislo.
No prehravac skoncil na aukru od koruny bez zaruky s upozornenim ze ma problem se softwarem

Neoriginalni prislusenstvi - no tak prece jenom je rozdil jestli si koupim objektiv nebo blesk od Sigmy za nekolik treba i desitek tisic a je rozdil kdyz si koupim baterku za dve stovky.
Kdyz to tak vezmes tak i cely Carl Zeiss je dneska 3rd party vyrobce objektivu ... kdyz nepocitam Contaxe ...
Puvodne jsem svoji myslenku myslel tak, ze kdyz si koupim zrcadlovku za treba 20 tisic korun, tak rozhodne nebudu setrit na baterii ... to mas jako si koupit mercedes s-klase a lit do neho benzin od franty z horni dolni nebo ho obout na nejlevnejsi pneu. Aneb kdo nevidel vyhorely mobil, nebo notebook s takovou baterii "made in buhvikde" ten to asi nepochopi o cem je rec.
Jinak rozhodne nejsem nejaky urputny zastance znackofilofstvi .. sam preferuji na makro Tokinu 100 a jako telesklo Sigmu 120-300

btw - fakt mela ta grafika 15barev ? Ja mam na skrini didaktik a hadal bych se ze jich bylo vzdycky 16