od strny88 4. 1. 2012 22:40
zprvu odpovím na dotaz předemnou, než položím svůj vlastní. čeština dohrát pravděpodobně nejde, alespon reaguji dle reakcí s různých fór, kde jsem se tohle bohužel dozvěděl. Ale svůj názor neutvrzuji.

K mému dotazu, mám FZ38 již rok, a nyní se dovídám že jde aktualizovat na novější verzi FW, francouzsky přeloženo odkazy na stahnutí mám také, ale kde získám přihlašovací jméno? kde se registrovat, já zadal panasonic.jp a nikde jsem nenašel záložku kde se registrovat, aby se dalo soubor stáhnout.

druhá otázka se týká funkce časoběrné video,(nastavíte frekvenci snímání v sekundách, položíte fotoaparát na stativ a telefon snímá v dané frekvenci bez nutnosti držet spoušť) tuhle funkci jsem doinstaloval na svůj mobilní telefon viz. zde
https://market.android.com/details?id=c ... tPro&hl=csa musím říci, tohle mít na fz38, tak si sní pohraji o hodně procent více.
Jo kdyby tak šlo nahrát na fz38 android

EDIT:
vzpoměl jsem si na problém týkající se natáčení videa, nelze nějak nastavit delší délku záznamu? cca 20 minut mi nevyhovuje, celkem rád natáčím různé situace na stativu a 20 minut je krutě málo, nemám možnost, začít nový záznam po uplynutí prvního.
Děkuji Všem přítomným za zodpovědění mých dotazů.
Siemens M50, CX65, Nokia 3510i, Samsung E720, Motorola E398, L7, Razr V3, Rizr Z3, Sagem MY Z-55, LG Shine, Nokia N82, Sony Ericsson w810i, Motorola Ming, Samsung Galaxy Spica, Motorola DEFY, ATRIX, X, X+1, X Style, X4, Z3 PLAY, LG G8s, Google Pixel5