Stránka 2 z 2

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 7. 2007 17:11
od Maročan
jedovaty píše:[quote="Maročan";
Předpokládám vzhledem k rozšířenosti, že uživatel má nějakého klona WIndows a všechna umí pracovat s FAT a FAT32. Problém by mohl být snad jen u 95 a 98 a to pouze v případě, že by měl kartu naformátovanou na NTFS a to mu systém fotoaparátu ani OS nedovolí. Takže chyba bude jinde.
T/quote]
Já vycházím z toho,že většina lidí má windows XP a na něm systém souborů NTFS,ale na těchto discích bude zřejmě nějaký FAT.Ale jak říkám,byl to jen pokus.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 7. 2007 17:26
od KubaPa
jedovaty píše:[quote="Maročan";
Předpokládám vzhledem k rozšířenosti, že uživatel má nějakého klona WIndows a všechna umí pracovat s FAT a FAT32. Problém by mohl být snad jen u 95 a 98 a to pouze v případě, že by měl kartu naformátovanou na NTFS a to mu systém fotoaparátu ani OS nedovolí. Takže chyba bude jinde.
T/quote]
Já vycházím z toho,že většina lidí má windows XP a na něm systém souborů NTFS,ale na těchto discích bude zřejmě nějaký FAT.Ale jak říkám,byl to jen pokus.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 7. 2007 23:24
od TA
KubaPa píše:

Navíc to ta televize hoodně zdegraduje, přeci jenom jejich rozlišení je mizerný a pro nepohyblivý obrázky prakticky nepoužitelný.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 7. 2007 23:41
od KubaPa
To je rovnost jak za socialismu, proto aby nikdo nevyčníval půjdou všichni na tu nejnižší úroveň, protože na to, abysme dostali všechny na tu nejvyšší nemáme... (((((((-.

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 7. 2007 06:13
od l.balda
normalně jsem je zkopíroval do PC v práci protože ho doma ještě naštěstí nemám pak je přejmenoval,ale jsou tam v názvech tečky(.) a zpět ve foto už to on nepřečte ale oni tam jsou,prý musím odstranit tečky z každé fotky a pak je uvidím i na foto,jinak nejsem nějaký IT machr tak s tím bojuji dnes to budu pokoušek dál.Jinak některé babičky to už viděli na televizi a kabel jsem si v poho vzal sebou.Libor :lol:

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 7. 2007 09:16
od KubaPa
Tak to už je jasné, proč to nejde - holt ty tečky v názvech nevydejchal, což se mu upřímně řečeno nedivím, to by se nelíbilo ani mě, natož foťáku.

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 7. 2007 12:07
od Maročan
KubaPa píše:Tak to už je jasné, proč to nejde - holt ty tečky v názvech nevydejchal, což se mu upřímně řečeno nedivím, to by se nelíbilo ani mě, natož foťáku. /quote]


Tečky v názvech jsou ale povolené znaky...nevím jestli to bylo zrovna tímhle.

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 7. 2007 13:29
od l.balda
tak už senaše podnikové hlavy spojili(y)-při kopírování do PC a zároveň jeho přepsání se ještě nic neděje,ale když si fotku otočíte (PC)a zpět na kartu tak se objeví černý rámeček-to není nic nového,ale problém byl v tom přepisování názvu.musel jsem všechny, teda ještě stále to dělám přejmenovat na tvar který zná asi jen můj úžasný FX10a to je P100001,02......X,a tak to je pak i vidět zpět ve foto a můžu to ukázat babičce ,která to ještě neviděla i na blbý TV díky všem za podněty a někdy při dalším problému se určitě ozvu :) Libor

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 7. 2007 17:24
od Pety
Nevěř tomu, že by kterýkoli jiný foťák zobrazoval libovolně pojmenované soubory. Pokud nebude přímo vyžadovat jména shodná s těmi, která sám používá, tak minimálně budou muset být v klasickém DOS formátu 8.3