chtěl bych si pořídit nějakou zrcadlovku(nepotřebuju ji,ale člověk si má párkrát udělat radost

PS: někde jsem četl,že se musí fotky trošku upravit s tím nemám problém
Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
pikachu píše:Myslel jsem,že je to zrcadlovka,jak to poznám?
Jak to poznáš ? No tak že najskôr budeš sám vedieť prečo ti terajší kompakt nevyhovuje , a nemyslím tým vzhlad, či velkosť alebo vek, ale technické parametre a až na základe toho budeš vedieť čo presne od budúceho foťáku očakávaš. Som si na 99% istý , že by si s nou beztak nevedel narábať, ty musíš najskôr vedieť ako fotografia vznika, aby si vedel ako v daných situáciach foťák nastaviť, aby si dosiahol čo najlepšie výsledky, cez den strielať na automatiku nie je problém, problém bude aby si dosiahol aj slušné výsledky v mizerných podmienkách. Tak isto počítaj s tým že ťa čaká úprava fotografií v PC a to takmer každej, tu už neplatí nastrielať na výlete 500 foto a hodiť to do PC z ktorých je 1/2 zbytočných + odpad, ale urobiť 200 foto z ktorých odpad takmer žiadny nie je. Ak si myslíš že chceš zrkadlovku a nemáš peniaze , kúp si ojazdený Olympus E-510/520 DZ kit pretože ty tak skoro dokupovať nič nebudeš...pikachu píše:Myslel jsem,že je to zrcadlovka,jak to poznám?
pikachu píše:..jak jsi začínal ty?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků