Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
monikash píše:A stáhli jste portable verzi? https://portableapps.com/apps/graphics_ ... p_portable
bob222 píše:Skúsili ste online photopea.com?
Ne.Ferin píše:Tak GIMP je nainstalovaný na flešce, bohužel je ale nespustitelný, pač noťas blokuje spouštění exe souborů. Dá se to nějak obejít?
Který program s identickým určením je intuitivnější a jednodušší?Díval jsem se na to. Evidentně je to kopie Photoshopu, čili neintuitivní, zbytečně složitej program.
Ferin píše:Se trochu vlamuješ do otevřených dveří. Někdy (často) mi přinde, že musíš být za každou cenu v opozici. Nikdo tady nic o "identickým určení" neuvádí, právě naopak, sám uvádím, že ten program je mimo "zadávací dokumentaci". Nicméně míru složitosti/komplikovanosti ovládání (za účelem dosažení požadovaného) dost dobře srovnávat lze, a fortiori že to je v podstatě předmětem hledání.
Jinak to tvý doznání máme brát jako ulevení si svědomí, nebo snahu o přiznání polehčující okolnosti?
Jinak to tvý doznání máme brát
Ferin píše:Nevím, kdo tady špatně čte (teda vím), a skutečně nevím, o co ti jde (kromě toho vyvolávat tady nějaký naprosto zbytečný polemiky).
Už jsem na to odpovídal, na tom, co jsem napsal, nehodlám nic měnit, pač si za tím stojím. Přečti si, prosím, znovu od začátku celý vlákno a třeba pochopíš.
Ferin píše:Ano, ptám se "my" a tím myslím ostatní čtenáře tohoto vlákna. Máš něco proti?
Pokud narážíš na tvý teorie ohledně DPH, tak ty z nikoho zloděje nečiní, tím spíš, že se jedná jen o tvoje nepodložený domněnky. Pokud tys v této oblasti zhřešil, tak fajn, že ses s námi podělil, ale nemusíš podle sebe soudit ostatní.
Mj. kvůli tvýmu neustálýmu se navážení
(nejmenovaný G. je možná speciální, nicméně opravdu není třeba neustále útočit na každý jednotlivý jeho slovo, často dokonce i nevyřčený)
A to se mám rozplakat? Nebo zde budeme i řešit, který vlákno čteš a který ne a proč?jsem přestal chodit na nejmenované souběžné vlákno, byť povětšinou jen jako nezúčastněný čtenář,
takže není, myslím třeba pokračovat i na dalších.
Ferin píše:Tak já nevím, kdo tady odběhl od tématu a zavlekl sem balast o zlodějích.
Ferin píše:To právě velmi často tvůj problém (jak jsem si dovolil všimnout i jinde), že rád reaguješ na slovíčka a věty absolutně vytržený z kontextu, aniž by ses namáhal uvést se do problému přečtením pár předchozích příspěvků.
PS: Pokud je ti skutečně tak zatěžko těch pár řádek přečíst a raději nutíš ostatní znovu vypisovat již (ne)jednou řečené (vypsané), tak věz, že "určení" bylo "rychlá základní úprava jpg fotek v ntb", ke kterémužto účelu je Photoshop, jak jistě nyní uznáš, "neintuitivní a zbytečně složitý".
Doufám, že dušička je nyní v klidu, já strávil plno času zcela zbytečnou debatou, takže bych tuto filipiku s dovolením uzavřel.
Tak nevím, reagoval jsem na trochu jinej příspěvek nade mnou, ten se mezitím změnil, aniž by tam byla ale noticka "upraveno ...". Divný Na věci to ale nic nemění. .
Ferin píše:A jéje, medvěd se nám tu probudil z hodně dlouhýho zimního spánku (já vím, dalo to asi práci to sesumírovat).
Nicméně jak jsem už psal (snad to tentokrát zvládneš dohledat, stejně jako předtím není třeba nijak složitě hledat, takže tvůj argument o 50stránkovým vlákně je dost mimo), pro mě je to uzavřený. A kvalita tvé reakce na tom nic nemění (právě naopak).