ja mam doma daky najlacnejsi 43" TCL 4k AndroidTV HDR HLG lokalne stmievanie a neviem co este, model uz neviem, do 300€ maximalne stal, uz sa asi ani nepredava a premyslal som ze kupim daco vacsie a OLED, ale vykaslal som sa na to a od vcera ma manzelka doma novy bicykel

nedavno som sa hral s tym TV zo zvedavosti, nastavil tam default profil, vypol vsetky vylepsenia a rucne od oka nastavoval jas, kontrast, doostrenie, farby a celkom sa to podobalo na skalibrovany notebook, uplne rovnake to jasne ze nebolo, v teplote farieb to bolo vidno. ale keby som pouzil este sondu co mam doma, prilozil ju na TV a profil nahral do pripojeneho notebooku, bol by obraz podla mna velmi podobny.
...na tych lacnejsich TV ale nemusi byt uplne presne podsvietenie ked tak.
samozrejme, ked som skalibroval notebook a monitor, tak farby su rovnake. tak isto by som to teda urobil aj s TV, keby som mal potrebu ho pouzivat pripojeny k notebooku, ale neplanujem to, nemam doma na to priestory, cize ergonomia by bola zla s notebookom + velky TV.
Sony A7 IV + A6000 + Sony FE 20/1,8G + Sony FE 35/1,4 GM + Sigma 50/1,4 ART DG DN + Sigma 85/1,4 ART DG DN + Sigma 100-400/5-6,3 DG DN