Tak ohledně zvukovky.Ve starém kompu jsem měl Creative X-Fi Gamer interní,mám ji v šuplíku,takže to můžu posoudit s tou interní co byla na té desce, ROG SupremeFX S1220A .Ta se mě podařila zprovoznit bez problémů.Je skutečně dobrá i ten soft je už na úrovni,eqvalizér,ladění všech 5ti repro zvlášť a jiné vychytáky.Popravdě bych ji dal zvukově na úroveň Creativky.Akorát se mě zdálo,že basy nebyly tak jasné,ale to možná,že jsem to už nestihl doladit.
Taže,projel jsem si zase všechny komponenty.Oproti vrácenému kompu jsem změnil skříň,měl jsem Silentium Regnum,ale bylo to takové chrastítko,tenoučký plech,zdroj Corsair Gold 550W za to samé ale 650W, paměti,které jsou kompatibilní s deskou a desku za krapet jinou.Procák a SSD nechám stejné.
No a zbývá ta grafika.Tady jsem pořád 50-50,zda znovu jít do Radeonu se všemi výhodami oproti NVidii na jejichž ovladače jsem byl zvyklý dlouhodobě bez problémů a doufat,že comp tentokrát pošlape.U toho Radeonu jsem se znovu díval na ten jejich soft Adrenalin.Je to dobré,tam si můžeš v compu pohlídat všechno.Ale musí ti šlapat bez závad comp,že...
Co se týká větráků na GK,ano,tam bych asi ještě měnil za dvou větrákový.I když na moje použití compu bych v tomhle problém nehledal.ZD miniATX nechci,ještě přemýšlím o platformě X570,tam je výhoda,že všechno jede na PCI-E4.Zatím bych to nevyužil,ale později asi určitě na osazení druhého SSD,uvidím..Mě nejvíc trápí ta grafika

Olympus OM-D E-M1+ Olympus M.Zuiko Digital ED 12-100 mm 1:4.0 IS PRO + Olympus M.ZUIKO ED 60mm f/2,8 macro+Olympus M.ZUIKO 75-300mm ED II f/4,8-6,7+Pentacon 29/2,8+Tair-11A 2,8/135,stativ Rollei C5i II+další potřebnosti.