Zdar všichni.Tak můj nový vysněný comp který jsem koupil 13.ledna jsem musel dnes celý vrátit.Při aktualizaci ovladače na GK to vždy spadlo,celý win10.GK Radeon 5500 XT.Ona nebyla po nové instalačce winů nikdy vidět ve správci zařízení.Bios byl nastaven správně,díky tomu jsem se pořádně vyškoli v UEFI

Další věci jako že by ten kdo to sestavuje tam nainstaloval alespoň ty základní drivery,to né,hlavně,že ti dají papír o testování PC.Sestavovali to v CZC...
Ještě se zeptám,když jsem si poprvé chtěl stáhnout nový driver pro GK,tak jsem na jejich stránkách nalezl soft Adrenalin 2O2O.Ten,když jsem chtěl nainstalovat,tak v polovině instalačky to zase celé spadlo,máte s tím softem někdo zkušenost? Protože jinak asi půjdu do NVidie,kde jsem za X roků neměl žádný problém.Celou tu moji anabázi vidím buď vadná grafika nebo ZD. To mě taky odrazuje jít znovu do GK od Radeonu. Comp nový si dnes nebo zítra objednám,akorát nevím,zda jít do té grafiky od Radeonu.Vy,kteří máte Radeony,měli jste nějaký problém s ovladači nebo GK ?????
Olympus OM-D E-M1+ Olympus M.Zuiko Digital ED 12-100 mm 1:4.0 IS PRO + Olympus M.ZUIKO ED 60mm f/2,8 macro+Olympus M.ZUIKO 75-300mm ED II f/4,8-6,7+Pentacon 29/2,8+Tair-11A 2,8/135,stativ Rollei C5i II+další potřebnosti.