Stránka 1 z 1

Kabelová spoušť pro Canon A520

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 11. 2005 15:34
od Návštěvník
Zdravím profesionály. Mám asi hloupý dotaz. Mám fotoaparát Canon A520 a jako modelář si chci pro focení modelů pořídit k němu i stativ. Jenže abych co nejvíce eliminoval chvění, tak bych rád pořídil i nějakou dálkovou spoušť. Bohužel jsem našel pouze kabelovou spoušť na Canon EOS 300D. Myslíte, že by šla použít, či mohli by jste mi poradit něco jiného?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 11. 2005 16:16
od kromec
Co vim A520 nepodporuje kabelovou spoust, Jedine zeby sji nejak zbastlil ,ale to by sprisel o zaruku. Ja kdyz chci leiminovat chveni tak nastavim zpozdeni expozice o 2s.

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 11. 2005 16:22
od Mobil-man
Ja kdyz chci leiminovat chveni tak nastavim zpozdeni expozice o 2s.
jo to je taky dobra vec...kdyz si ovsem zapomenu IR ovladac.
:wink: