No, já hlavně čekám, až Milana pustí ze separace a on nám řekne dojmy z focení toho florbalu.
Určitě aspoň zkus párkrát tu detekci tváře, třeba při nějakém solo úniku, ať se něco dozvíme :-)
Kurňa, já bych si taky tak rád zafotil nějakou akci … :-)
Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
tomashr píše:Promiň, ale tohle opravdu platí vždy a všudeAno, pro kratší vzdálenosti je rozdíl menší až mizivý, takže ten výběr oka není tak zásadní. To ale nic nemění na tom, že to tvé "přibližně stejně" bude pořád vždy znamenat "dozadu o něco víc než dopředu", nikdy (fakt nikdy) se to nesrovná a tím méně otočí
![]()
![]()
Já samozřejmě chápu, jak to myslíš, ale věř tomu, že ten vztah platí vždycky. Rozdíl může být minimální (třeba až ve stylu 49,6% DOF před, 50,4% DOF za), ale opravdu nikdy nebude ten poměr opačný, tedy první číslo přes 50%Míním přirozeně u klasického objektivu, tilt/shift nebo třeba nějaké specialitky s uměle upravovaným rozostřením jsou jiné téma.
milann88 píše:Davidof: Nakonec se na ten florbal dostanu, uz se to vyresilo, test negativni, tak si zafotim :) Skoda ze uz nemam ten Canon 70-200 2.8, byl jsem na nej celkem zvedavy, ale dost uvazuji o tom, poridit Canon 135 F2L a porovnavat vedle sebe Sigmu 135 F1.8 a Canon pres Fringer.
tomashr píše:Napsal jsi doslova "neplatí to vždy a všude" - jenže vždy a všude to prostě platí, aby to neplatilo, tak by se to muselo otočit, což teď sám uznáváš, že se neděje
Já ti neberu, že dopad je někdy méně důležitý, to jsem tam taky napsal, ale přiznej si, že to tvé vyjádření bylo prostě napsané blbě...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků