PavlinaH píše:Po nějaké době jsem tady nahlédla a jsem úplně zhnusená. Rýpání, manipulace, pomluvy, urážky.... Hnus!
Připadá vám normální, aby někdo, kdo tvrdí, že je sám uživatelem M/43 tady neustále dokola kydal a hnojil tento systém? A k tomu neustále rýpal do všech, co jen cokoliv pozitivního o MFT napíší? Tohle není normální, aby to někoho tak neúnavně a dlouho bavilo. Skoro z toho mám pocit, že Digiaréna pár lidem zaplatila, aby tu stále probíhaly ty nekonečné diskuze.
Itokare, Fidko, Luňáku a další, co tu chodíte otravovat a svými příspěvky zaplácávat vlákno, běžte s tím už do háje! Koho ze spokojených uživatelů MFT vaše kydání zajímá?? Opakuji, co jsem psala už Luňákovi, nikdo na vás není zvědavý! Jestli jste si nevšimli, tak toto vlákno je určené pro podporu MFT.
.
By ma fakt zaujimalo, ci si ty nejaky realny uzivatel, alebo nejaky fake acc, pretoze ... ach.
Co je nenormalne na tom, ze niekto kritizuje nieco co vlastni ? Aj ambasadori Olympusu ako Patrik Stanek, alebo Bambousek su si vedomi jeho hendikepu vo vystupe a spomenu to. Mne skor hlava neberie preco ma Olympus hromadu takych uzivatelov ako si ty (ak si teda uzivatel) ktori sa tvaria, ze na mFT je vsetko spravne. 4/3 format nie je ziadna novinka, 4/3 format sme tu uz mali a profesionali rovnako ako amateri ho poslali na smetisko dejin. M4/3 fotaky dnes mozno maju hromadu featuriek ktore zjednodusuju fotenie a prinasaju rozne moznosti, no problemy a hendikep v snimaci ktory mali vtedy maju aj dnes. Fyzika zial ostala rovnaka.
Toto vlakno je urcene pre podporu mFT ? Ako si na to prisla ? Teda, ano,nie si jedina kto toto tvrdi, ale mozno by chcelo upravit nazov temy na “Fanclub mFT”, alebo “Gancove deti”, alebo tak. U inych znaciek a v zivote obecne totiz rozoznavame tak skusenosti pozitivne, ako aj negativne

A pokial ide o mna, toto je najvacsi “pain” celeho systemu. Predtym som vlastnil Canon a tiez mal svoje chyby, als diskusie s Canonistami boli tak nejak prijemnejsie. Iste, vzdy sa najdu ludia ktori su trochu zaujati, ale aj tak videli kopec chyb a pruserov ktorych sa znacka dopustila (napriklad vypustenie 6D MK II). Ak som mal problem, zanadavali sme si spolu,alebo sme ho vyriesili. Tu v tomto vlakne, alebo v komunite obecne je par pouzivatelov ktori su objektivni a schopni Ti pomoct, ale vacsina Ti pri nacrtnuti problemu povie ze si hater, ze je to tak dobre, alebo ze to robit nemas. Fakt sa niekedy citim ako v nejakej sekte. Pre mna osobne je toto dost dobry dovod na to sa toho systemu zbavit. Takyto ludia ma nebavia.
Ganec si tu pise blogy o tom ake je strasna a nechutna praktika, ze ma Canon cashbacky a tiez ake je uzasne a super, ze ich ma Olympus, ake je skvele, ze ma len osekane dotykove ovladanie a podobne hluposti a vy sa tu za to tlapkate po chrbte a tvarite sa aki ste objektivni a ako Vam kazdy ublizuje. U adolescentov je toto uplne normalne a uplne bezne spravanie, ale vo vasom (minimalne teda v Gancovom veku) je to smutne. Je to velmi smutne.