tiez som nazoru,ze ten novy xiaomi je siroko daleko najohavnejsi mobil na trhu
mam seriu redmi, tusim 13 pro 5G, ale neviem ci to maju tie najvyssie rady ale reklamy v ramci systemu su otras, takze dalsi mobil bude uz ina znacka... priatelka ma "holy" iphone 15 a asi pojdem aj ja do toho, fotky ako foti mobil neriesim kedze mam stale pri sebe Ricoh GRIII
tuto zimu testoval/ hral sa so Zoner X (mam zaplatenu akciu 39Eur/rok na tri roky) a teda musim uznat,ze zamakali dobre. Ak by sa adobe zlbaznil s cenami a pod za baliky tak uz mam nahradu za Lr. Na edit pouzivam affinity takze Ps je nevyuzity.
Paci sa mi triedenie fotiek v zoneri, kedy to zoskupi podobne fotky a mozem si vybrat tu najlepsiu z celej serie + ked si zapnem aby to hned k fotke dalo nahlad na vsetky tvare v 100% v zvacseni tiez super vec, netreba si platit ziadnu dodatocnu appku
Pracuje s LUT takze mozem vyuzivat tie ktore so sebou uz taham niekolko rokov.....pre mna to je plnohodnotna nahrada Lr

edit : a efekt black mist filtra ktory sa da pekne prisposobit je presne pre ludi ako ja ktorym sa nechce pocas fotenia ich nasadzovat, vymienat alebo ich zabudam doma