ABC: Mě jo byl to vážný kandidát. Má některá řešení která se mi moc zamlouvají a zamlouvala, jiná která jsem podcenil a dnes bych je hodně ocenil. Pak jsou ale věci která mi na pentaxu vadí a proto bych ho nechtěl
Proč není Nitax?
Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Lightroom 5.3 final version available now (X-E2 / XQ1 support) + FR-reader feedbackreign píše:Mně z X-20 lezly "chlupaté" obrázky - u portrétu velmi rušivé, jakoby šupínky suché kůže. Rawy jsem vyvolával v Lightroomu
Nie, to sa nedá:FotoABC píše:Nemohl by konečně někdo propagovat Fuji jako takový, m4/3 jako takový a přestat to prosazovat PROTI zrcadlovkám?
FotoABC píše:... Nemohl by konečně někdo propagovat Fuji jako takový, m4/3 jako takový a ...........
Callgaro píše:Ganec a proč se zrcadlovkama? proč ne s kompaktama? Je to logičtější... Vylepšení toho a toho vůdči obyčejnému kompaktu při zachování jakých si takých rozměrů... Mě se Pen jako pokročilý kompakt moc líbil, když budu hledat přístroj na běžné focení momentek sáhnu moc rád po něm.
Jenže to tak nezní což? Měřit se s těmi obyčejnými kompakty za pár šupů když se můžeme řádně obout do zrcadlovkovejch systémů za desetitisíce...
Ganec píše:Nie, to sa nedá:FotoABC píše:Nemohl by konečně někdo propagovat Fuji jako takový, m4/3 jako takový a přestat to prosazovat PROTI zrcadlovkám?
- bezzrkadlovky zo zrkadloviek vychádzajú - na ich pochopenie je treba pochopiť aj zrkadlovky
Ganec píše:ltokar: zabúdaš na to že FF bezzrkadlovky už existujú. A7r váži 465 g (A7 má 474 g).
Menej vážia len absolútne lowendy APS-C zrkadloviek (už D5x00 a 700D vážia viac).
milan_a píše:zrkadlovka už z princípu musí byť väčšia vrátane objektívov...
Ty nečítaš čo ja píšem: ja píšem že sú skladné.ltokar píše:Lebo sa neustale hadas o nezmysloch, jak tu, tak inde, o tom, ze bezzrkadlovky su male, lahke a neviem co
Tak čo sa vám nezdá na tom že ju odporučím tým ktorí chcú fotiť rodinné foto?Callgaro píše:Při fotkách z rodiných oslav 10x raději sáhnu po něm než po zrcadlovce.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků