Kdy nahradí bezzrcátka APS-C zrcadlovky?

Obecná diskuse aneb Co se jinam nevešlo

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Roman_Skamene 18. 11. 2016 19:13

Inak vysvetli nám, ako to, že sa na Teba (a iba Teba) nevzťahuje to o tej pamäti. Ber to ako priamu otázku - to len aby si sa zas nekrútil, že sa som sa na to priamo neopýtal...

-- 18. 11. 2016 19:15 --

Ganec píše:
Roman_Skamene píše:Týpek vo vlákne chcel zrkadlovku. Chápeš, kua, ZRKADLOVKU. Viac krát to tam spomenul.
A ty si fakt debil?
Veď sme celý čas riešili zrkadlovky!
500D je totižto zrkadlovka!!!

Jo jo, hlavne to odporúčanie Olympusu hneď v prvom Tvojom príspevku, bolo priamo ukážková odpoveď na jeho dotaz. A zrkadlovka bola v Tvojich gramblavých rukách - takže výpovedná hodnota nula celá nič.
Roman_Skamene
Návštěvník

Odeslat příspěvekod metatron 18. 11. 2016 19:30

GVA - Gancov velky axiom

to sa mi lubi ;)

Robim popcorn :-D
metatron
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Roman_Skamene 18. 11. 2016 19:38

Nie je treba. Nebaví ma to tu s ním. Tu na to seriem, tu ho každý pozná. Ale budem rýpať do každej novej témy, kde sa bude motať a trepať hovadiny...

A teraz si idem zasúložiť. Tiež asi vec, čo Ganec nepozná a čítal o nej len v press releasoch... :-P
Roman_Skamene
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Grimjaur 18. 11. 2016 20:00

Ganec píše:Jo .. a vieš aký je ďalší dôvod, prečo som tu upadol do nemilosti?
Pochopil som fotografické princípy už s kompaktom. A tak som zistil, že zrkadlovku vlastne nepotrebujem, lebo to čo potrebujem som dokázal nafotiť aj s ním!
Bol som asi prvý, kto sa vtedy odvážil porovnával zrkadlovku a kompakt na reálnom zábere.
A mnohí to pred tými 7-mimi rokmi nedokázali rozdýchať ;-)

Garantuji ti Cvachu, že jsi nepochopil vůbec nic.
Technika : Furt se to mění
http://fotomobil.blog.mobilmania.cz/
Grimjaur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ganec 18. 11. 2016 20:13

Ja som to práveže pochopil kompletne. Len to tu nikdy nenapíšem .. to už by ste fakt skolabovali.
Olympus PEN-F a E-P5 + mZuiko 17, 45 a 75 mm F1.8, 75-300, 12-50, Sigma 30/1.4
(historická zbierka: Oly SH-2, Fuji F50fd, Konica-Minolta Z10, Casio EX-V8, Sony H20, Olympus PEN E-P1 TLK + Lumix 20 mm F1.7)
Ganec
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 18. 11. 2016 20:28

Ganec píše:Bol som asi prvý, kto sa vtedy odvážil porovnával zrkadlovku a kompakt na reálnom zábere.

Ja jsem v roce 2005 fotil testovaci obrazec na rozliseni. Mel jsem tenkrat z Lumixe lepsi kresbu, nez kolega z fora co mel zrcadlovku Canon 40D s "uznevimjakymsklem". Tenkrat to zrcadlovkar tezce nesl a nechtel verit vlastnim ocim.

Takce Cvachu, ses az druhej, prinejmensim :D
Petr Luňák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fidko 18. 11. 2016 20:30

Mna moja hlupa zrkadlovka na prepal upozorni.
Fidko
Pokročilý

Odeslat příspěvekod standavfr 18. 11. 2016 20:37

Jenže ty nemáš v dlaních *****áno.Ani v hlavě.
standavfr
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ganec 19. 11. 2016 08:34

Petr Luňák píše:
Ganec píše:Bol som asi prvý, kto sa vtedy odvážil porovnával zrkadlovku a kompakt na reálnom zábere.

Ja jsem v roce 2005 fotil testovaci obrazec na rozliseni. Mel jsem tenkrat z Lumixe lepsi kresbu, nez kolega z fora co mel zrcadlovku Canon 40D s "uznevimjakymsklem". Tenkrat to zrcadlovkar tezce nesl a nechtel verit vlastnim ocim.

Takce Cvachu, ses az druhej, prinejmensim :D
No konečne si napísal normálny príspevok.
(teda až na to oslovenie, Hazelpapier)

Čo sa zmenilo, že si začal objahovať zrkadlovky? Už si sa prispôsobil davu?
(lebo v časoch, keď som prišiel na digiarénu už bolo porovnávanie kompaktu a zrkadlovky tabu)
(historická zbierka: Oly SH-2, Fuji F50fd, Konica-Minolta Z10, Casio EX-V8, Sony H20, Olympus PEN E-P1 TLK + Lumix 20 mm F1.7)
Ganec
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fidko 19. 11. 2016 08:38

Podla mna to bude tym, ze sa snazi byt objektivny a ked ma nieco svoje kvality, uzna ich. Tiez by si sa to mohol naucit :)
Fidko
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ltokar 19. 11. 2016 08:55

PL: vida, musis opatrne, este zopar vlastnych skusenosti, kde zrkadlovkari dostali na frak /hlavne v testovacich obrazcoch/ a Ganec ta odoberie z black listu :D :D .. mozno dokonca budes vo white liste , hehe.
A30, S45, Ixus, FZ18, K-x, E-PL1, Stylus 1, K-5iis, E-M10
ltokar
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Roman_Skamene 19. 11. 2016 09:22

Jéééj, tak Ganec mi už súkromne píše :-)

Ale stále neodpovedal na moju priamu otázku... 8-)
Roman_Skamene
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ganec 19. 11. 2016 09:38

Roman_Skamene píše: Ganec mi už súkromne píše .. Ale stále neodpovedal na moju priamo otázku...
Odpovedal. Otázka totižto bola:
Roman_Skamene píše:vysvetli nám, ako to, že sa na Teba (a iba Teba) nevzťahuje to o tej pamäti. Ber to ako priamu otázku
No a ja som ti napísal, že je to napísané priamo v tom príspevku, teda na zodpovedané otázky nehodlám znova odpovedať.
(že si preverujem všetko, čo sa preveriť dá - napríklad exif - a nepoužívam slová "tvrdil si", ale priamo citujem)
=> keď sa teda pýtaš na to čo som akurát práve vysvetlil, pre mňa si len obyčajný troll
Tak som ti to poslal len ako správu, že nemáš takto zbytočne spamovať fórum
Ganec
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Roman_Skamene 19. 11. 2016 09:39

Toto nie je odpoveď na otázku, prečo si myslíš, že sa na tebe toto nevzťahuje... A taktiež si neodpovedal, prečo si vtedy nepoužil zámok expozície a nepozrel si si, ako je foťák nastavený... Ty troll.
Roman_Skamene
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fidko 19. 11. 2016 09:47

Ganec sa vtedy snazil zistit ci ta funkcia stoji za to aby o nej napisal clanok, alebo sa bez nej da zit. O tom ako funguje a kedy a ako ju pouzit vedel samozrejme viac nez ktokolvek iny. Ganec je proste super !
Fidko
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka