od Radek71 20. 1. 2016 23:34
No to ano, kdyz posilam jpg karlovi, tak ho pojmenuji P545425_pro_karla.jpg kdyz to pujde do casopisu, tak to pojmenuji moje_jmeno_vogue.jpg Ja myslel ze je to o workflow a NAVIC JESTE VE SPOJITOSTI A STOVKAMI HODIN PRACE a ve spojistosti s ARCHIVEM.
Moje manzelka mozna taky skladuje na disku neco jako dovolena_na_plazi, ale pouziva malovani.exe a neporada workshopy.
-- 20. 1. 2016 22:46 --
Sorry, ale jsem zdeformovanej praci. Stojim za clovekem a rikam mu, v prosinci jsem ti poslal mail, kde byla v PDF objednavka, najdi to, vytiskni a dones to tam a tam. Posilam mu tak 2 maily do pul roku. Ten clovek 10 let sedi v kancelari a dela to stejne. Spusti po 5000 Outlook, vleze do inboxu a vpravo mysi drzi tahlo a jede v prosinci pres 1800 mailu a hleda mail ode mne.
Baba stoji pred vytahem, jsou tam dve tlacitka, nahoru, dolu, jsme v prizemi, ona zmackne tlacitko dolu, 8 lidi nastoupi, kazdy si zmackne nejaky patro a vytah sjede do sklepa. Ta baba tam dela od 2009.
Fakt se na me nezlobte, toto mne drti. Protoze on ten mail do 15 minut najde a z toho sklepa se da dostat taky docela rychle. Takze je to vsechno OK, tak to ma byt. Vsichni jsou spokojeni. Doufam, ze ten kolega nema tajne firmu a neskoli time managment ve spojeni s workflow v IT.