Ganec neustále překvapuje tím, kam až je ochoten zajít. To že nepoužívá ostřejší výrazy je sice pravda, rozsah jeho demagogie to však dostatečně vynahradí.
-- 7. 5. 2015 18:41 --
btw, padá Progress, něco si přejte
Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
pemar píše:On Ganec by možná i pár solidních argumentů našel, ale je tak fixovaný na ten Olympus, že jiné CSC než Olympus ignoruje.
Lotrandor píše:btw, padá Progress, něco si přejte
pemar píše:Jen tak pro zajímavost, co se děje ve světě fotografie, tak si představte, že na mobilu a na fotografování mobilem si jedna izraelská restaurace dokonce založila koncept
In the above case, Olympus should actually be offering you a 12-35mm f/1.4 lens to really give you a similar versatility that the full-frame 24-70mm f/2.8 lens offers. Unfortunately, such a lens does not exist, no matter how much money you want to spend. You simply cannot beat physics!
Moje zadanie to spĺňa: napísal som "z vašeho APS-C foťáku" a nie že to musíte nafotiť len vy, takže som vám dal možnosť dať to nafotiť niekomu kto vie fotiť rádovo lepšie, čo ako vidím si náležite využil.BigglesO27 píše:A já budu klidně nejen klečet, ale se i smíchy válet, ten blbec ani nepochopil, že jsem to nefotil Zbytek už je bezpředmětnej úplně
To je mi jasné, inak by si sa k nemu nevyjadroval ako by si bol z ústavuBigglesO27 píše:Já holt sport nefotím
Sú to vari športové fotky? Šport nie je o tom, že niekomu prikážeš "toto rob, aby som nemusel foťákom pohnúť ani o centimeter" a on poslúchne.Petr Luňák píše:VSECHNY fotky labradora jsou vcetne exifu
Tak teda OK, s tým už súťažiť môžeš. Trošku som to zmenšil, nech sa to tu vojde:Petr Luňák píše:Stejne tak serie minibiku je vcetne exifu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků