Odcitovali ste len niečo, čo sa len z diaľky podobá na jednu z tých 3 vecí.ltokar píše:Ganec, no teda sme ti odcitovali, co si pozadoval a co dalej ?
A hoci s Lotrandorom ste dvaja, stále je to len jedna z vašich tvrdení.
Na otázku:
totižto nie je odpoveď:Ganec píše:Kde som písal že Kozák je horší športový fotograf?ltokar píše:obzvlast ked M.Kozaka povazujes za horsieho sportoveho fotografa ako seba
Kde je tam aspoň zmienka o Kozákovi? Fotí on vari vlastným APS-C foťákom? Najlepších môže byť viac...Ganec píše:Sorry, ale dokiaľ neukážete technicky lepšie športové zábery z vášho APS-C foťáku ako som ukázal ja, tak som tu najlepším športovým fotografom
Pre APS-C foťáky je totižto smutné ...
(naschvál som tú vetu formuloval tak, aby sa netýkala nikoho kto fotí na FF)
No ale keď sme už u toho:
- tam som nič netvrdil, len vyslovil logickú úvahu: dokiaľ niekoho neprekonáte, tak je najlepší

To nebolo tvrdenie, to bola výzva, aby ste si to skúsili, priložili technicky lepšiu fotku a sfúkli ma ako sviečku. Mohol to spraviť hocikto, prečo to ale nikto nespravil?
Žeby sa to s APS-C zrkadlovkami fakt nedalo?

Že ma ale namiesto toho budete presviedčať, že Kozák je horší fotograf ako ja, to som naozaj nečakal

To ma dovtedy ani len nenapadlo, žeby som tu fakt mohol byť najlepší vo fotení športu...
Ale možno na tom niečo bude: z APS-C foťáku tu snáď nikto nič športové, čo by bolo technicky lepšie ako moje, nepriložil. Do tej diskusie isto nikto.
A možno ani inde: pokus o odfotenie stolného tenisu som zazrel, no nezdal sa mi lepší ako tie moje.
Biggles len povedal, že "Fotek tu mám habakuk", ale žiadnu z nich neukázal.
Fotku z APS-C zrkadlovky od ltokar-a (ktorý tvrdil že to čo som nafotil ja by odfotil aj kompaktom) som z hľadiska technickej kvality prekonal ľavou zadnou (a lepšiu už potom nedal).
Tým že o mne tvrdíte, že som lepší ako Kozák, zároveň uznávate, že ani on nedokázal dať technicky kvalitnejšie zábery z APS-C (čo som neskúmal, ale keď to tvrdíte, tak vám verím).
Fíha .. to som ani len netušil, že som taký dobrý

A ešte raz, špeciálne pre Luňáka:

-- 6. 5. 2015 18:59 --
Kedy som ja niečo zahral do autu?ltokar píše: Zahras to do autu ako obvykle ?
Furt odpovedám (kým stíham, samozrejme; predsa len som na vás sám, v práci pracujem, ..)
Naposledy keď si mi vytýkal, že som ti neodpovedal tak to bola len tvoja chyba, lebo si si moju odpoveď neprečítal.