Kdy nahradí bezzrcátka APS-C zrcadlovky?

Obecná diskuse aneb Co se jinam nevešlo

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod ltokar 2. 5. 2015 18:27

kodym píše: Na chrbate ruksak plny plsteniek jedla a vody asi 7 kg, na jednom ramene kamera, na druhom fotak, v rukach palicky. Pri noseni mirrorlessu s moznostou filmovania ubytok 2kg. A to sa pocita. Zas moja osobna skusenost a nie marketingova polopravda.

Nikto nepopiera, ze sa vselico da zlepsit pouzitim m4/3 systemu (podotykam, ze nie mirroless, ze ano) .. najprv si ujasni, ci pises o m4/3 alebo CSC vseobecne. Nosenim plnohodnotneho systemu FF , ktory nema zrkadlo usetris asi tak 200g. Mozno ani to nie. Takze radsej napise presne co si nosil predtym /zaujima ma, co si nosil, ked si usetril 2kg, trochu mi to nesedi s tym, co presne pises o vahe/, co nosis teraz a usetri nas argumentov o CSC, ked nepises o aky konkretne ide. Aj ja usetrim asi 400g pri noseni skoro toho isteho, ked mam m4/3 vs APSC, dokonca je v mnohom lepsie, kedze na ASPC mam "spickovy" ultrazoom :D. Ale nad druhej strane je to aj kompromis vo vselicom. A btw, mozem mat komplet system pokryty u CSC s celkovou vahou asi tak desatinu toho, co mas ty :) Lenze to nebude format m4/3.
BigglesO27 píše:Super, Ganec v 2.1 :-D

Asi jeho spolubyvajuci :D

-- 2. 5. 2015 19:28 --

Ganec píše:
pemar píše:Citace článku ..(inzerce)
Melancholický Trol píše:Olympus a jeho demagogicka, polopravdová marketingová strategie.
Tak ale zase je dobré vidět, že na někoho to zabírá...
To sa vám zdá ako najväčšie zlo?
Tak to porovnajte s tvrdeniami u najpredávanejšieho foťáku na Alze: Nikon D3200 + Objektív 18-55 AF-S:

A niekoho zaujimaju marketingove kecy alzaka ? Videl si, ze by tu PL alebo ABC nieco take vypisoval ? Nie, nikoho marketingove plky nezaujimaju, len teba. OMG uz otvor konecne oci 8-D

-- 2. 5. 2015 19:31 --

Ganec píše:FYI: to čo si potreboval nafotiť by sa vďaka Brenizerovej metóde dalo nafotiť bez zásadných problémov
(presne pre také situácie bola táto metóda vyvinutá)

:tleskani :tleskani :tleskani .. este daj nieco, nech sa zasmejem :D

-- 2. 5. 2015 19:34 --

Inak paradna diskusia, co som tu nebol :D, este by to chcelo viac prispevkov od kodym a do toho milana , ale ten bol nejaky moc alkoholom ovplyvneny :hm
A30, S45, Ixus, FZ18, K-x, E-PL1, Stylus 1, K-5iis, E-M10
ltokar
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kozakm 2. 5. 2015 18:40

Milana neee, stacil mi v tydnu pod fotkou na ePhoto :)
kozakm
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Grimjaur 2. 5. 2015 18:50

Ganče, už jsem ti toho tady napsla hodně na to aby ses zamyslel nad těma plotovinama co stále předvádíš. Takže smolík, stejné to je jako bych učil hrát na kytaru arpegio A moll v šestnáckách na tempu 190 hodně talentovaného pracovníka pily. Se divím Petrovi Lunákovi, že má s tebou tolik trpělivosti.
Technika : Furt se to mění
http://fotomobil.blog.mobilmania.cz/
Grimjaur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod BigglesO27 2. 5. 2015 19:01

tvl, se nesnažíme chudáka Gance pochopit :D :D :D
Ganče, meleš 3,14čoviny, to není o chápání a neochotě k němu na naší straně. Fakt se nebudu snažit chápat, že 1+1 je 16,5 a občas i 4.46 :D :D :D Takže asi tolik. Seš to ty, co se ani nesnaží pochopit elementární principy...nebo snaží, ale seš tak blbej, že si nedokážeš ani zavázat tkaničky, vyber si 8-)
BigglesO27
Návštěvník

Odeslat příspěvekod reign 2. 5. 2015 19:06

kozakm píše:Milana neee, stacil mi v tydnu pod fotkou na ePhoto :)

Prosím, link, jsem na mobilu
reign
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kozakm 2. 5. 2015 19:32

kozakm
Návštěvník

Odeslat příspěvekod reign 2. 5. 2015 19:53

To je kráva atomová, to se tady ještě celkem držel
reign
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Radek71 2. 5. 2015 20:08

To je uz nejaky metarozhovor manzelu co spolu 10 let zili a ted se potkali 10 let po rozvodu.
Radek71
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lotrandor 2. 5. 2015 20:09

kozakm píše:To ja taky :)
http://www.ephoto.sk/fotogaleria/fotogr ... /valencia/
nick JohnNewton

evidentně to nevydejchal :)
Lotrandor
Moderátor

Odeslat příspěvekod Radek71 2. 5. 2015 20:14

Vsimli jste si jaci sociopati jsou lidi co vymahaji nejake chovani, skutky, pravidla, OMLUVY, co komentuji neco co by jine vubec nenapadlo. Ja jsem jednou postnul nejakou fotku nejake chranene kvetiny a dostal jsem koment ve smyslu jestli se nestydim slapat mimo chodnik a jakej jsem clovek a ze jsem asi pekne znamej u ochranaru, nekomu zase tady okomentoval nejaky psychopat fotku "no to je sestava za 180 tisic, to jsi si nemohl koupit, to jsi dostal od Papinka darecek"... to je takova parada, ze realne nikoho takovyho neznam, ty lidi jsou asi nekde schovani v garsionerach, zerou rohliky s vlasakem a driv nebo pozdeji se ve vane podrezou.
Radek71
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lotrandor 2. 5. 2015 20:25

Radek71: to je omyl, oni jsou realne kolem tebe, strasne je stves, ale nemaj na to ti to rict :)
Lotrandor
Moderátor

Odeslat příspěvekod pemar 2. 5. 2015 20:29

A zdvořile tě zdraví, když tě vidí (a jen občas ti močí na rohožku nebo propíchají pneumatiky u auta). :-D
pemar
Expert

Odeslat příspěvekod Radek71 2. 5. 2015 20:36

No ja nevim, tak mozna ridic v autobusu kterej mi prodal listek, ale pochybuju, ze Milan je face to face normalni, takze je v nejakym kolektivu plnohodnotny clanek a jenom se boji neco rict. Taky jich nebude asi moc, to je patologicka zalezitost nekolika stovek lidi, kteri jenom exhibuji na internetu, ja furt vidim tu fotku te drozky jak to sem Kozak dal bez dalsich komentaru, kdyby mel skolu treba Magea jako ja, tak by mohl napsat neco jako "uduste se proletari" a nekdo by to nepochopil a nejak reagoval, ale on tam nic nenapsal, presto prisel mistr s kapatkem, to je tak pruzracny jak studanka. To je jako bachar co 40 let tajne mlatil vezne a pak mu vzali vysluhu, tak vyhazuje pojistky sousedce, co je na voziku.
Radek71
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr Luňák 2. 5. 2015 20:40

... :D :D :-D
Petr Luňák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Melancholický Trol 2. 5. 2015 22:24

Jé, já si pamatuju na prázdniny u babičky, zrovna se rozjely devadesátky, vlašák (teda spíš pařížák) z tenkrát ještě Jednoty, rohlíky, co šly rozmotat a chutnaly líp, než dnešní koláče... Deset deka vlašáku - to bylo ňákýho vlašáku a dva rohlíky. No zřádlo největší.
Melancholický Trol
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka