Vyhledáváním bylo nalezeno 5 výsledků

Zpět na pokročilé hledání

Práve som si priniesol fotoaparát z opravy. Vraj to nastavili podľa továrenského predpisu. Prvé fotky, ktoré som urobil, sa zdajú v poriadku. Uvidíme ďalej, budem to "testovať"... Dúfam, že ďalšie problémy už nebudú... :?
od feryg
26. 4. 2007 20:06
 
Sekce: Ultrazoomy
Téma: Nastavenie "bielej" Fuji S5600
Odpovědi: 9
Zobrazení: 1544

Dnes som zaniesol fotoaparát do predajne, kde som ho kúpil, reklamovať. Nafotil som aj niekoľko ukážkových fotiek, majiteľ mi dal za pravdu, že to nie je v poriadku. Nezanevrel som na Fuji, ale konkrétne z tohoto kusu už nemám dobrý pocit... Aký problém sa vyskytne na budúce? :(
od feryg
2. 4. 2007 12:53
 
Sekce: Ultrazoomy
Téma: Nastavenie "bielej" Fuji S5600
Odpovědi: 9
Zobrazení: 1544

Nastavenia mám určite v poriadku. Práve som sa prehrabával v počítači a našiel som aj fotky robené "starým" chipom. Je tam jasný rozdiel! :( "Staré" fotky sa zdajú byť v poriadku. Ja som si to až tak doteraz veľmi nevšímal. Myslel som si, že nemám dobre nakalibrovaný monitor. Začalo mi to vŕtať v h...
od feryg
31. 3. 2007 22:36
 
Sekce: Ultrazoomy
Téma: Nastavenie "bielej" Fuji S5600
Odpovědi: 9
Zobrazení: 1544

Žiaľ nemal som za ten skoro rok veľa času na fotenie a čo som doteraz fotil, tak to bolo vonku za slnečného dňa a vtedy sa fotky zdajú, že sú v poriadku. S pôvodným chipom som toho tiež veľa nenafotil, ale zdá sa mi, že tento problém som nemal...
od feryg
31. 3. 2007 20:03
 
Sekce: Ultrazoomy
Téma: Nastavenie "bielej" Fuji S5600
Odpovědi: 9
Zobrazení: 1544

Nastavenie "bielej" Fuji S5600

Ahojte! Pred necelým rokom som si kúpil Fuji S5600. Asi po mesiaci mi "odišiel" snímací chip :( Bez problémov mi ho v záruke vymenili. Keď fotím v režime "AUTO", v tieni mi idú všetky fotky do "modra". Ale neskutočne! Akoby poliate atramentom. Keď nastavím režim "tieň", zase idú fotky v tieni do "ze...
od feryg
31. 3. 2007 19:15
 
Sekce: Ultrazoomy
Téma: Nastavenie "bielej" Fuji S5600
Odpovědi: 9
Zobrazení: 1544

Zpět na pokročilé hledání